Baankaart Truckstar Festival
| 10:08 | Arjan Olsthoorn

Loting baankaart Truckstar Festival uitgesteld

Het kan niemand ontgaan zijn dat we op dit moment, in ons dagelijks leven, overal te maken hebben met het coronavirus. Zeker in het transport zijn de gevolgen direct voelbaar. Voor de een valt het werk nagenoeg stil, voor de ander is het extra hard rennen en vliegen.

Voor wat betreft het Truckstar Festival gaan we gewoon door met de organisatie. Gelukkig hebben we nog ruim vier maanden voor het zover is. Toch komt ook hier een wijziging in de toegezegde planning, dus let op!

Bekendmaking loting baankaart
Iedereen die zich ingeschreven heeft voor de loting van een baankaart, zou uiterlijk op 1 april bericht ontvangen. Dit bericht gaan we echter uitstellen: op uiterlijk 22 april krijg je te horen of je bent in- of uitgeloot. Wij hopen dat het dan duidelijk is of het coronavirus op zijn retour is, zodat we niet overspoeld worden met vragen of annuleringen. Omdat wij het Festival helemaal zelf regelen, kunnen we zo’n piek simpelweg niet aan. Als er in de tussentijd nieuwe ontwikkelingen plaatsvinden die van belang zijn, zullen wij dit via website, social media en e-mail bekend maken. Wij hopen op jullie begrip.

Mochten je nog vragen hebben dan kun je altijd een mail sturen naar festival@truckstar.nl.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie