Lichaam eigenrijder vermoedelijk gevonden
| 11:51 | Truckstar Redactie

Lichaam eigenrijder vermoedelijk gevonden

Het lichaam van de vermiste eigenrijder Robby Faasen is vermoedelijk gevonden.

Zaterdag 2 maart werd een mannelijk lichaam geborgen in de Noord-Duitse rivier de Weser waarin eerder de truck van Robby Faasen werd gevonden.

Het lichaam werd ’s middags op een oever van de rivier gespot door een binnenvaartschipper, op vier kilometer van de plek waar de truck in het water lag.

De Duitse autoriteiten zijn momenteel bezig het lichaam te identificeren. “Het lichaam is in redelijk goede staat, maar we kunnen nog niet met zekerheid stellen dat het om de op 7 februari vermiste Nederlandse transportondernemer gaat”, zegt politiewoordvoerster Gabriela Mielke tegen Kreiszeitung.de.

Robby’s DAF en containertrailer werden eerder al gevonden. Echter, tijdens het bergen van de truck gleed het lichaam van Robby uit de truck het water in. Ondanks zoekpogingen werd het lichaam pas op zaterdag gevonden.

Het is mogelijk dat Robby met slecht zicht per ongeluk het water in is gereden. De weg loopt bij de aanmeerplaats van de pont direct het water in. Niet op alle navigatie-systemen staat duidelijk aangegeven dat er een veerverbinding is en open water. Het team van Truckstar wenst Robby’s familie en vrienden heel veel sterkte in het verwerken van het verlies. 

1 Reactie
Meepraten? Schrijf hier jouw reactie