Hoogendoorn Transport
| 08:03 | Bert Mateboer

Hoogendoorn Transport neemt eerste S-way ADR-trekker in gebruik

Hoogendoorn Transport is sinds kort de eigenaar van een Iveco S-Way ADR-trekker. Iveco Schouten is als bedrijfswagendealer meer dan tevreden over het feit dat het aan dit familiebedrijf een prachtige truck met 420 pk heeft mogen leveren. De specialist in het vervoeren van gevaarlijke stoffen gaat voor kwaliteit en kwam daardoor naar eigen zeggen uit bij de nieuwe Iveco S-Way.

Hoogendoorn Transport rijdt al jaren met veel plezier met IVECO’s. Yannick Pegels licht namens het bedrijf toe: “Deze trucks waren voor ons financieel erg aantrekkelijk, omdat deze een lage TCO kenden. Zij hebben bijna niet in de werkplaats gestaan, waardoor wij konden rekenen op een hoge uptime.” Hoogendoorn onderkent ook de stappen die de truckfabrikant heeft gezet met de komst van een nieuwe, zware vrachtwagen. “Wij zijn erg onder de indruk van de uitstraling van de Iveco en zijn enorm trots op ons nieuwe visitekaartje!”

Visitekaartje

De trekker is ADR uitgerust en gekeurd, waardoor deze beschikt over een compleet ADR-pakket. Hierdoor is Hoogendoorn Transport gemachtigd om gevaarlijke stoffen te vervoeren. Met het familiewapen pronkend op de zijkant van de truck heeft Hoogendoorn een prachtig nieuw visitekaartje. Door de tekst ‘For my father’ brengt eigenaar Ad Hoogendoorn eveneens een ode aan zijn vader Herman Hoogendoorn en oprichter van het familiebedrijf. Yannick Pegels vertelt met trots over het familiebedrijf dat inmiddels 63 jaar bestaat en nog steeds in handen is van de familie. “Wij zijn hoofdzakelijk gespecialiseerd in het vervoeren van tankcontainers met hierin een volledig spectrum aan chemische vloeistoffen.” Deze S-Way gaat voornamelijk rijden met tank- en boxcontainers om diverse chemicaliën te vervoeren vanuit een vaste klant in het oosten van het land naar de Rotterdamse haven. Vanuit daar gaat het de hele wereld over.

Fijne relatie met Iveco Schouten
Al jarenlang werkt Hoogendoorn erg prettig samen met Iveco-dealer Schouten te Spijkenisse. “Daar werken mensen met hart en ziel voor de producten. Daarnaast zijn zij niet te beroerd om een stapje extra voor ons te zetten.” Edwin van der Poel voegt hier namens Schouten aan toe: “Het is voor ons prestigieus dat Hoogendoorn Transport met een Iveco de weg op gaat. We wensen hen dan ook veel veilige en fijne kilometers toe.”

 

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie