Hessing Logistiek
| 10:23 | Arjan Olsthoorn

Hessing Logistiek overgenomen door VSDV

Per 1 januari 2023 wordt Hessing Logistiek overgenomen door VSDV (Van Straalen De Vries). Na verschillende mogelijkheden te hebben onderzocht, is de directie van Hessing tot de conclusie gekomen dat het uitbesteden van transport de meest logische keuze is en in het beste belang van de organisatie en werknemers.

De belangrijkste reden dat Hessing de transporttak overdraagt aan VSDV is in het belang van de medewerkers van Hessing. Hiermee biedt het bedrijf een beter perspectief op de werkgelegenheid naar de toekomst toe. “Daarnaast kunnen we met de samenwerking met VSDV de continuïteit en leverbetrouwbaarheid naar onze klanten kan garanderen,” aldus een woordvoerder van het bedrijf.

“Van Straalen De Vries is net als Hessing SuperVers een familiebedrijf met dezelfde kernwaardes. VSDV is een logistiek familiebedrijf en heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot dé vervoerder van ondernemend Nederland. Het is een bedrijf dat net als wij flexibel en klantgericht is en grote stappen zet in het nastreven van duurzaamheid.” Op dit moment lopen de gesprekken over de overname met de ondernemingsraad.

VSDV groeit op deze wijze flink door, zo nam het in oktober de transportactiviteiten van Jan Snel over.

VSDV

3 Reacties
  1. Waarschijnlijk een andere directie/management dan krijg je van die rare acties.
    Denken dat het goedkoper is door het uit te besteden.
    Bij mij in dorp zit een kippenslachterij die altijd transport zelf deed maar sinds jaar doet Boonstra het die kon het goedkoper….

  2. Juist in 2001/2002 nam Hessing Het transportbedrijf Rijn over wat alle transport voor Hessing deed. Het dreigde toen juist fout te gaan kwam en de continuïteit van het transport kwam in gevaar. En dan nu weer alles afstoten.🤔

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie