Jan Snel Groep
| 08:29 | Arjan Olsthoorn

Transportactiviteiten Jan Snel Groep overgenomen door VSDV

VSDV verstevigd haar positie in de recyclinglogistiek door de overname van de transportactiviteiten van de Jan Snel Groep uit Montfoort. De overname vindt plaats per 1 januari 2022.

Dit is het gevolg van besprekingen welke de afgelopen maanden tussen Rober van Straalen (VSDV) en Simeon Roodenburg (Jan Snel Groep) zijn gevoerd. Daarbij zijn toekomstige uitdagingen zoals rekeningrijden, de arbeidsmarkt van chauffeurs en verduurzaming onderwerpen van gesprek geweest. Beide partijen zijn tot de conclusie gekomen dat alleen de bundeling van capaciteit, netwerk en kennis de sleutel kan zijn voor een duurzame toekomst.

‘Respect’

“Sinds de oprichting in 1960 is Jan Snel toonaangevend geweest in het transport van recyclinggoederen. Met name ferro en non-ferro materialen, waardoor we kunnen stellen dat transport van los gestorte goederen een specialisatie is van Jan Snel. Tevens waren zij pionier in de ontwikkeling van het 20ft en 40ft verticaal laden. Jan Snel is dan ook een bedrijf waar we met het nodige respect naar kijken”, aldus Rober van Straalen.

‘Plan voor de toekomst’

“Tijdens onze besprekingen werd mij duidelijk dat Rober van Straalen een visie heeft bij zijn bedrijf en het daaronder vallende containertransport. Op basis waarvan we samen een plan voor de toekomst hebben ontwikkeld,” laat Roodenburg weten. Simeon Roodenburg gaat bij VSDV dit plan uitvoeren.

Jan Snel blijft het transport van hun eigen modulaire bouwsystemen zelf doen. De medewerkers, die daarbij betrokken zijn blijven dan ook in dienst van de Jan Snel Groep. “We kijken alvast uit naar de prettige samenwerking met onze nieuwe collega’s!”, besluit Van Straalen.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie