Fijne feestdagen
| 11:00 | Arjan Olsthoorn

Fijne feestdagen!

Beste Truckstar-lezer,

Wij kijken terug op een mooi jaar. Alhoewel het begin van 2022 nog in het teken stond van coronamaatregelen werden deze in het voorjaar opgeheven. Gelukkig kon het 40e Truckstar Festival, na twee jaar afwezigheid, zijn doorgang vinden. We vierden massaal een feestje, dat op de festivalzondag wel in het water viel door de regen, maar het liet onze pret niet bederven. Wil je nog eens nagenieten van het Festival? Bekijk de aftermovie!

Als abonnee ontvang je in 2023, zoals je gewend bent, 13 edities op de mat, aangevuld met de Supertruck Special en de Zwaar- & Speciaal Transport Special. Als vanouds verschijnt het Fotojaarboek eind april in de winkel. Vergeet niet een foto van je auto in te sturen, want zonder jouw vrachtwagen is het boek natuurlijk niet compleet!

Ook in 2023 zal er weer een Truckstar Classics verschijnen. Een magazine vol met alleen maar verhalen over klassieke vrachtwagens. Een must voor de liefhebbers!

De inschrijvingen voor het aankomende Truckstar Festival zijn inmiddels van start gegaan. Momenteel zijn wij druk bezig met alle voorbereidingen voor het grootste transportfeest van Europa, schrijf 29 en 30 juli 2023 vast in je agenda!

Voor 2023 wensen wij jullie veel veilige kilometers toe. Maak er een mooi jaar van. Wellicht zien we elkaar op een evenement of anders langs de weg tijdens de Truckstar-stickeractie.

Tot slot willen wij jullie ook bedanken. Het is fijn dat we een hechte groep lezers hebben, daar doen wij het immers allemaal voor.

Namens alle medewerkers wensen wij jou en je naasten fijne feestdagen en een goed en gezond 2023!

Met vriendelijke groet,

Het Truckstar-team

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie