Baankaart Truckstar Festival

Het zal je na dinsdag 21 april 2020 vast niet ontgaan zijn dat aankomende zomer een andere zomer wordt dan we gewend zijn. Waar wij, en vele met ons, al bang voor waren, is helaas uitgekomen. Alle grootschalige evenementen, waaronder het Truckstar Festival, zijn tot tenminste 1 september verboden. Wij hebben onderzocht of er een alternatieve datum beschikbaar zou zijn, maar schuiven met het festival is jammer genoeg niet mogelijk. We gaan ons nu richten op de editie in 2021.

Inschrijvingen 2020
De loting voor de baankaart was al uitgesteld tot 22 april maar zal nu niet meer plaatsvinden. Alle inschrijvingen voor de 2020 editie zullen geannuleerd worden. Zodra de nieuwe datum voor het Festival in 2021 bekend is, dient iedereen zich dus opnieuw in te schrijven. Wij zullen een ieder die zich dit jaar ingeschreven heeft, een herinneringsmail sturen zodra de nieuwe inschrijving open gaat. Wij zullen dit ook via onze website, social media kanalen, nieuwsbrieven en uiteraard in Truckstar Magazine communiceren.

Toegangskaarten 2020
De kaartverkoop was nog niet van start gegaan, maar wel zijn er enkele acties geweest met toegangskaarten voor het Truckstar Festival. Voor wie dit van toepassing is, zal hierover persoonlijk bericht ontvangen.

Net als jullie balen wij enorm, maar hopen wij op jullie begrip. Volgend jaar maken we er met elkaar een extra mooi 40e Truckstar Festival van!

Algemene informatie baankaarten

Abonnees van Truckstar maken kans om met hun vrachtwagen langs de baan te staan. De inschrijving is gesloten.

Elk jaar krijgen wij meer aanmeldingen dan er plaats is. Helaas moeten wij dan ook een aantal mensen teleurstellen. De selectieprocedure gaat door middel van een loting. Tijdens het inschrijven vragen wij ook wat extra informatie, bijvoorbeeld met wat voor een merk en type vrachtwagen je komt. En of het een losse trekker, bakwagen, combi of trekker oplegger betreft. Deze informatie heeft GEEN invloed op de loting. Iedereen die zich ingeschreven heeft, ontvangt uiterlijk 1 april bericht of hij/zij in- of uitgeloot is.

Chauffeursverenigingen en vriendengroepen
Op het formulier kun je aangeven of je lid bent van een chauffeursvereniging of dat je bij een vriendengroep hoort. Dit zorgt ervoor dat degene die ingeloot zijn ook bij elkaar kunnen staan. Zorg er dan ook voor dat jullie als groep hier dezelfde naam invullen.

De kaart is persoonsgebonden en NIET overdraagbaar
De inschrijving is persoonsgebonden en niet overdraagbaar aan derden. Inschrijven op het abonneenummer van iemand anders is eveneens niet mogelijk. Doe je dit toch, dan vervallen de toegang en plaats langs de baan.

Binnenrijden
Omdat niet iedereen tegelijk het TT Circuit op kan, wordt iedereen in een bepaald tijdsvak ingedeeld om de baankaart af te halen. Er zijn 3 afhaalpunten, namelijk Assen-Noord, Zwolle en Drachten. In mei ontvang je per mail bericht waar je de benodigde documenten kunt afhalen.

Annuleren
Het annuleren van een baankaart kan alleen met een geldige reden t/m 15 juli na deze datum is het niet meer mogelijk om je kaart te annuleren en het geld retour te krijgen. Indien je door omstandigheden je kaart niet kunt afhalen, dien je dit te allen tijde door te geven. Nogmaals, de kaarten zijn niet overdraagbaar aan derden. Indien je toch je kaart laat afhalen door iemand anders zonder toestemming, zullen zowel jij als de persoon die de kaart afhaalt een aantekening krijgen en volgend jaar uitgesloten worden van deelname.

Klik hier voor het reglement.

Heb je vragen over het inschrijven of andere vragen over het Truckstar Festival? Stuur dan een e-mail naar festival@truckstar.nl.