baankaart

Baankaart Truckstar Festival 2021

Abonnees van Truckstar maken kans om met hun vrachtwagen langs de baan te staan tijdens het Truckstar Festival. Inschrijven voor een baankaart kan tot en met 31 januari 2021. Schrijf je nu in!

Momenteel zijn wij weer met alle voorbereidingen bezig voor het 40ste Truckstar Festival. Echter kunnen wij niet garanderen dat het festival in 2021 daadwerkelijk doorgang zal vinden vanwege de huidige en toekomstige coronaperikelen. Vanzelfsprekend volgen wij net als jullie, in de tussentijd, alle ontwikkelingen op de voet. Wij hopen jullie op 24 en 25 juli 2021 te mogen begroeten op het TT Circuit in Assen.

Loting

Ieder jaar krijgen wij meer aanmeldingen dan er plaats is. Helaas moeten wij dan ook een aantal mensen teleurstellen. De selectieprocedure gaat door middel van een loting. Tijdens het inschrijven vragen wij ook wat extra informatie, bijvoorbeeld met wat voor een merk en type vrachtwagen je komt. En of het een losse trekker, bakwagen, combi of trekker oplegger betreft. Deze informatie heeft GEEN invloed op de loting. Iedereen die zich ingeschreven heeft, ontvangt uiterlijk 1 april bericht of hij/zij in- of uitgeloot is.

Kosten

De kosten voor een baankaart op het Truckstar Festival 2021 zijn voor Roadcardhouders € 125,- en voor abonnees zonder Roadcard € 135,-. Deze prijs is inclusief twee weekendkaarten en een deelnemerstas met een aandenken.

Betaling

Indien je ingeloot bent voor een baankaart dan zal het verschuldigde bedrag in mei afgeschreven worden.

Baankaart is persoonsgebonden

De inschrijving is persoonsgebonden en niet overdraagbaar aan derden. Inschrijven op het abonneenummer van iemand anders is eveneens niet mogelijk. Doe je dit toch, dan vervalt de toegang en plaats langs de baan.

Chauffeursverenigingen en vriendengroepen

Op het formulier kun je aangeven of je lid bent van een chauffeursvereniging of dat je bij een vriendengroep hoort. Dit zorgt ervoor dat degene die ingeloot zijn ook bij elkaar kunnen staan. Zorg er dan ook voor dat jullie als groep hier dezelfde naam invullen.

Binnenrijden

Omdat niet iedereen tegelijk het TT Circuit op kan, wordt iedereen in een bepaald tijdvak ingedeeld om de baankaart af te halen. Er zijn 3 afhaalpunten; Assen-Noord, Zwolle en Drachten. In mei ontvang je per mail bericht waar je de benodigde documenten kunt afhalen.

Annuleren

Het annuleren van een baankaart kan alleen met een geldige reden t/m 15 juli na deze datum is het niet meer mogelijk om je kaart te annuleren en het geld retour te krijgen. Indien je door omstandigheden je kaart niet kunt afhalen, dien je dit te allen tijde door te geven. Nogmaals, de kaarten zijn niet overdraagbaar aan derden. Indien je toch je kaart laat afhalen door iemand anders zonder toestemming, zullen zowel jij als de persoon die de kaart afhaalt een aantekening krijgen en volgend jaar uitgesloten worden van deelname.

Lees hier het reglement van het Truckstar Festival 2021.

Heb je vragen over het inschrijven of andere vragen over het Truckstar Festival? Stuur dan een e-mail naar festival@truckstar.nl.

baankaart