Baankaart Truckstar Festival 2020

Op 25 en 26 juli 2020 vindt het 40e Truckstar Festival plaats. Abonnees van Truckstar maken kans om met hun vrachtwagen langs de baan te staan. Inschrijven kan hier tot 31 januari 2020.

Loting
Elk jaar krijgen wij meer aanmeldingen dan er plaats is. Helaas moeten wij dan ook een aantal mensen teleurstellen. De selectieprocedure gaat door middel van een loting. Tijdens het inschrijven vragen wij ook wat extra informatie, bijvoorbeeld met wat voor een merk en type vrachtwagen je komt. En of het een losse trekker, bakwagen, combi of trekker oplegger betreft. Deze informatie heeft GEEN invloed op de loting. Iedereen die zich ingeschreven heeft, ontvangt uiterlijk 1 april bericht of hij/zij in- of uitgeloot is.

Chauffeursverenigingen en vriendengroepen
Op het formulier kun je aangeven of je lid bent van een chauffeursvereniging of dat je bij een vriendengroep hoort. Dit zorgt ervoor dat degene die ingeloot zijn ook bij elkaar kunnen staan. Zorg er dan ook voor dat jullie als groep hier dezelfde naam invullen.

Kosten
De kosten voor een baankaart op het Truckstar Festival 2019 bedragen voor Roadcardhouders € 115,- en voor abonnees zonder Roadcard € 125,-. Deze prijs is inclusief twee weekendkaarten en een deelnemerstas met een aandenken. Indien je ingeloot bent zal dit bedrag automatisch afgeschreven worden.

Kaart is persoonsgebonden en NIET overdraagbaar
De inschrijving is persoonsgebonden en niet overdraagbaar aan derden. Inschrijven op het abonneenummer van iemand anders is eveneens niet mogelijk. Doe je dit toch, dan vervallen de toegang en plaats langs de baan.

Binnenrijden
Omdat niet iedereen tegelijk het TT Circuit op kan, wordt iedereen in een bepaald tijdsvak ingedeeld om de baankaart af te halen. Er zijn 3 afhaalpunten, namelijk Assen-Noord, Zwolle en Drachten. In mei ontvang je per mail bericht waar je de benodigde documenten kunt afhalen.

Annuleren
Het annuleren van een baankaart kan alleen met een geldige reden t/m 15 juli 2020, na deze datum is het niet meer mogelijk om je kaart te annuleren en het geld retour te krijgen. Indien je door omstandigheden je kaart niet kunt afhalen, dien je dit te allen tijde door te geven. Nogmaals, de kaarten zijn niet overdraagbaar aan derden. Indien je toch je kaart laat afhalen door iemand anders zonder toestemming, zullen zowel jij als de persoon die de kaart afhaalt een aantekening krijgen en volgend jaar uitgesloten worden van deelname.

Klik hier voor het reglement.

Heb je vragen over het inschrijven of andere vragen over het Truckstar Festival? Stuur dan een e-mail naar festival@truckstar.nl.