| 09:00 | Robert Servaas

Eerste twee nieuwe DAF’s voor Rotra Doesburg

Recent werden de eerste twee nieuwe DAF’s LF afgeleverd aan Rotra Forwarding te Doesburg. Deze twee maken onderdeel uit van totaal vier nieuwe LF bakwagens. Rotra had in dit segment nog geen DAF lopen en ziet met de vernieuwde LF hier kansen voor de toekomst.

Men gaat hiermee distributie werkzaamheden uitvoeren in de Benelux. Tevens is deze LF een mooie opstap voor het zwaardere werk. De chauffeurs die voor de ‘special services’ afdeling rijden in een bestelbus en willen doorstromen naar bijvoorbeeld een trekker oplegger combinatie kunnen in deze LF al mooi wat ervaring opdoen om zich zo voor de toekomst klaar te stomen.  Het ideale distributievoertuig voor zowel de ondernemer als de chauffeur.
Het meer dan 100 jaar oude Nederlandse familiebedrijf Rotra heeft zich de afgelopen decennia ontwikkeld tot een vertrouwde en gerenommeerde One Stop Logistics Shop. Wereldwijde expeditie door de lucht, over zee en over land, warehousing, value added activiteiten en supply chain management zijn gebundeld in één flexibele organisatie.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie