01-DAF-opens-Paris-dealership-premises
| 14:11 | Rik Werner

DAF opent nieuwe garagebedrijven rond Franse hoofdstad Parijs

DAF Trucks heeft ten zuiden van Parijs een nieuwe dealervestiging geopend.  In 2019 wordt ten noorden van de Franse hoofdstad een tweede garagebedrijf geopend.

De nieuwe vestiging van DAF in Paris in Massy ligt volgens de Eindhovense truckbouwer strategisch: in de buurt van de toonaangevende logistieke centra Orly en Rungis én langs belangrijke nationale en internationale transportroutes. Het pand van de nieuwe Parijse DAF-dealer meet 3.300 m2, kent een verkoopafdeling voor zowel nieuwe als gebruikte trucks en omvat elf servicestations. Ook voor onderdelen kunnen klanten er terecht. In 2019 verrijst er een soortgelijk garagebedrijf ten noorden van de hoofdstad.

Belangrijk

,,De nieuwe dealer is een belangrijke uitbreiding van ons dealernetwerk in Frankrijk”, stelt Richard Zink, lid van de Raad van Bestuur van DAF Trucks. ,,De vestiging ligt strategisch ten zuiden van de stad en verleent niet alleen service aan DAF-klanten uit de Parijse regio, maar ook aan alle transporteurs die de stad op hun internationale routes passeren. De opening is belangrijk om het succes van DAF in Frankrijk verder te vergroten.”

Terug naar het Truckstar nieuwsoverzicht.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie