DAF XF Unity Edition
| 08:02 | Bert Mateboer

DAF introduceert de XF Unity Edition

DAF Trucks brengt in heel Europa een unieke versie van de XF op de markt: de Unity Edition. Voor een optimaal chauffeurscomfort wordt deze bijzondere uitvoering zeer rijk uitgerust.

En dankzij het standaard 36 maanden DAF MultiSupport onderhoudscontract weet de vervoerder zich tegelijkertijd verzekerd van de laagste bedrijfskosten. De Unity Edition is een buitengewone truck voor een geweldig presterende sector in een uitdagende tijd. De speciale truck is verkrijgbaar in een Super Space Cab versie met 480 pk. De XF Unity Edition heeft een kenmerkende land-specifieke kleurstelling. De nationale kleuren zien we terug in de grille, cabine en spiegels. Daardoor lijdt het geen twijfel waar deze geweldige truck vandaan komt.

De XF is voor iedere chauffeur een fijne plek om in te werken en in te slapen. De specificaties van de Unity Edition verschillen van land tot land. De Nederlandse uitvoering bestaat uit een luxueus interieur met de chauffeursstoel en de bijrijdersstoel in ‘Xtra Leather Air’, het 15 centimeter dikke Xtra Comfort-matras op het onderbed, het meest luxueuze climate control systeem, DAF’s indrukwekkend grote koelkast en een audio voorbereiding met zes luidsprekers. Het on-board telematica systeem DAF Connect behoort eveneens tot deze uitvoering. Voor maximaal rijcomfort is deze XF Unity Edition verder uitgerust met onder meer Predictive Cruise Control en de onovertroffen, krachtige MX Engine Brake. Een extra blikvanger zijn de aluminium Alcoa velgen.

DAF XF Unity Edition

DAF Trucks introduceert een unieke versie van de XF: de Unity Edition, met een kenmerkende land-specifieke kleurstelling.

De Unity Edition wordt geleverd met een Care+ onderhoudscontract van 3 jaar. Dat garandeert een maximale uptime zonder zorgen. Bovendien ontvangt de bestuurder van een nieuwe XF Unity Edition een PACCAR Parts voucher om te besteden aan de fraaie en praktische artikelen uit het DAF merchandise assortiment.

De DAF XF Unity Edition is verkrijgbaar bij alle DAF-dealers in Nederland.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie