Truckstar
| 09:37 | Arjan Olsthoorn

Bericht voor alle Truckstar-lezers

Beste Truckstar-lezer,

Het kan niemand ontgaan zijn dat we op dit moment, in ons dagelijks leven, overal te maken hebben met het coronavirus. Zeker in het transport zijn de gevolgen direct voelbaar. Voor de een valt het werk nagenoeg stil, voor de ander is het extra hard rennen en vliegen.

Wij op de redactie van Truckstar merken het ook. Diverse afspraken voor het maken van verhalen en meerdere pers-evenementen zijn inmiddels afgezegd. Daarnaast werken wij allemaal noodgedwongen thuis. Vanzelfsprekend proberen wij er ondanks alles het beste van te maken. Toch moeten wij een aantal zaken anders doen dan je normaal van ons gewend bent of die wij in de planning hadden.

Om te beginnen zal ons aangekondigde dubbeldikke Truckstar 40 jaar jubileumnummer verschoven worden naar later dit jaar. Het is, denken we, nu even geen tijd voor een feestje. Wanneer de jubileumeditie wel zal verschijnen is nog niet zeker, maar naar verwachting zal dit in oktober het geval zijn.

Truckstar editie 5 en 6 zullen minder dik zijn dan je van ons gewend bent. Zoals hierboven al geschreven hebben we simpelweg minder mogelijkheden om het blad te vullen met mooie verhalen. Dit betekent concreet dat wij terug zullen gaan van de reguliere 100 pagina’s naar 84 pagina’s.

Wat betreft het Truckstar Festival gaan we gewoon door met de organisatie. Gelukkig hebben we nog ruim vier maanden voor het zover is. Toch komt ook hier een wijziging in de toegezegde planning, dus let op! Mocht je jezelf hebben ingeschreven voor deelname aan de loting, hou er dan rekening mee dat je niet op 1 april maar uiterlijk op 22 april te horen krijgt of je bent ingeloot. Wij hopen dat het dan duidelijk is of het coronavirus op zijn retour is, zodat we niet overspoeld worden met vragen of annuleringen. Omdat wij het Truckstar Festival helemaal zelf regelen, kunnen we zo’n piek simpelweg niet aan.

Wij begrijpen dat enkele van de bovengenoemde besluiten niet leuk zijn. Samen met jullie, trouwe lezers, heeft Truckstar echter in de afgelopen veertig jaar al menige storm overleefd. Wij hopen op jullie begrip voor de huidige situatie en kijken ondanks alles uit naar een mooie rit naar de toekomst.

In deze tijden van corona wensen we jou en je naasten een goede gezondheid en veel veilige kilometers toe!

Met vriendelijke groet namens alle Truckstar-medewerkers,


Freek Mulder

P.s. Je kunt het dagelijkse nieuws en mededelingen vanuit de redactie vinden op Truckstar.nl en/of op onze social media kanalen.

7 Reacties
Meepraten? Schrijf hier jouw reactie