Bekende Volvo voor Haegens
| 09:35 | Truckstar Redactie

Bekende Volvo voor Haegens

De Volvo FH16 van Haegens uit Elsendorp is nu al een bekendheid. Eerder reed Truckstar er een proefrit mee en in Liessel viel de zwaar transporttrekker in de prijzen.

Truckstar lezer Nick Meeuws maakte ons via Facebook attent op de nieuwe Volvo FH16 750 van Haegens Kraanverhuur BV uit Elsendorp. Dezelfde trekker, toen nog neutraal zwart, stond in de Zwaar & Speciaal Transport Special 2013.

Dichtbij

Haegens hoefde niet ver te zoeken voor de vier-assige zwaartransport-trekker: de kraanverhuurder en transporteur kocht de imposante FH bij specialist in gebruikt transportmateriaal BAS Trucks uit Veghel, een klein half uurtje rijden vanaf Elsendorp.

Prijzen

De Volvo werd vrijdag 16 augustus geleverd door BAS Trucks en won hetzelfde weekend de eerste prijs in de categorie Special Vervoer van Truckshow Liessel. Dat is een leuke start! De trekker ziet er dan ook zeer fraai uit en liefhebbers voor detail zien ook dat de FH na ons rondje verder aangekleed is met lampen en dat vooral het strakke spuitwerk de auto bijzonder goed doet uitkomen.

Bekende Volvo voor Haegens

Wij reden met veel plezier een proefrit met de trekker in neutraal zwart
Meepraten? Schrijf hier jouw reactie