| 09:00 | Robert Servaas

Award voor Iveco op kleinschalige LNG-top

Iveco nam onlangs deel aan de tweede kleinschalige LNG-top die plaatsvond in Milaan, Italië. Het evenement bracht de volledige lijn van LNG-professionals samen die gespecialiseerd zijn in kleinschalige projecten. Tijdens het evenement werden experts uit de sector uitgenodigd om op maat gemaakte oplossingen te delen en om te zorgen voor effectieve LNG-werkwijzen bij kleinschalige projecten.

Marco Liccardo, Iveco Medium & Heavy Trucks Global Product Line, presenteerde Iveco’s visie voor duurzaam transport, dat aardgas als een volwassen oplossing ziet, vooral voor goederenvervoer en langeafstandsvervoer – een standpunt dat wordt ondersteund door EU-instellingen en regeringen door middel van beleid en subsidies om het gebruik van deze alternatieve brandstof aan te moedigen alsmede de ontwikkeling van de benodigde infrastructuur.

Iveco’s toewijding werd erkend tijdens de LNG-top met de onderscheiding “Most Pro-Active Use of LNG in Transportation” voor zijn continue aanbod van oplossingen voor duurzaam en zero-emissie transport, inclusief constante productie en verbetering van LNG-aangedreven voertuigen. De LNG onderscheidingen worden toegekend aan bedrijven en particulieren die de LNG-industrie in elke fase van de waardeketen positief hebben beïnvloed.

 

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie