| 12:08 | Arjan Olsthoorn

Zondag 2 oktober: Truckstar Mack & Speciaal Transportdag

De 41ste editie van de Truckstar Mack & Speciaal Transportdag vindt plaats op zondag 2 oktober 2022 van 10.00 tot 17.00 uur. Dit jaar zal het evenement voor het eerst plaats vinden op de Vlasakkers in Soesterberg  op het terrein Far East – De Stompert. Het is een prachtige locatie met vele mogelijkheden!

Wij vinden het onvoorstelbaar fijn dat wij alle fans van Macks, kranen en speciaal transport weer een mooi evenement kunnen geven. De Truckstar Mack & Speciaal Transportdag geldt als één van de grootste evenementen voor trucks, kranen en speciaal transport in Europa en trekt jaarlijks veel bezoekers.

plattegrond mackdag

Let op: toegang tot het evenemententerrein is gratis, parkeren kost 10 euro per voertuig. Betalen kan contant bij het toegangshek.

Truckstar Mackdag 2022

Willem Kuiper, organisator van het evenement verteld: “Na zorgvuldig afwegen waren we in gezamenlijk overleg met de sponsoren Truckstar, Mammoet, IMC Models en Nooteboom Trailers, Spierings kranen, Kandt BV en Blom Kraanverhuur tot besluit gekomen om het evenement door te schuiven naar 2 oktober 2022. Nu op een nieuwe locatie in Soesterberg i.s.m. De afdeling Zwaar Transport van Defensie 140ZWTCIE, die zelf ook met materiaal aanwezig zullen zijn.”

De nieuwe locatie is zeer goed bereikbaar en er is ruimvoldoende ruimte voor het evenement en de bezoekers. Kuiper: “Ten opzichte van eerdere locaties hebben we alleen de beschikking over een ‘open terrein’ met een ondergrond van beton. Er is dus geen hal en/of restaurant. Alles gaan we opbouwen. Zo komt er een extra grote tent om plaats te bieden aan een aantal centrale activiteiten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de minitruckers. Tevens plaatsen we een podium, diverse cateringwagens, toiletten, marktkramen en tenten voor o.a. standhouders.”

 

1 Reactie
  1. louis van velthoven vanaf autoweg 1uur aanschuiven tot ingang parking dan parking volzet werd dan doorgestuurd naar ergens anders terug wandelen een 1/2uur verder alle trucks& speciaal voertuigen ok mischien volgende keer meer parking dichterbij voorzien verder de groeten van louis

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie