Mackdag

Truckstar Mack & Speciaal Transportdag

De Truckstar Mack & Speciaal Transportdag is een uniek jaarlijks truckevenement. Nergens zie je zoveel Macks en andere Amerikaanse trucks bij elkaar dan op de Mackdag. En ook kun je je hart ophalen met al het zwaar- en speciaal transportmaterieel wat er staat!

De 42e editie van de Truckstar Mack & Speciaal Transportdag vindt plaats op zondag 8 oktober 2023 van 10.00 tot 17.00 uur. Net als vorig jaar vindt het evenement plaats op de Vlasakkers in Soesterberg, op het terrein Far East – De Stompert. Het is een prachtige locatie met vele mogelijkheden!

Dit jaar hebben we de beschikking over een groot parkeerterrein! Het evenement heeft daardoor een andere indeling dan vorig jaar, maar de ingang blijft net als vorig jaar aan De Stompert. Let op: Helaas is het evenement slecht bereikbaar met het openbaar vervoer. Dat wil zeggen dat het vanaf de ingang zo’n twee kilometer lopen is naar het evenemententerrein.

Route

Neem afslag Soesterberg (4) op de A28 en draai vervolgens de N413 (Richelleweg) op en houd de borden Park Vliegbasis Soesterberg aan. Na ongeveer een kilometer sla je rechtsaf de N237 (Amersfoortsestraat) op om daarna meteen linksaf te slaan op de N413 (Van Weerden-Poelmanweg). Na ongeveer 200 meter ga je rechtsaf De Stompert op, aldaar kan je de instructies volgen om te parkeren. Let op: toegang is gratis en het parkeren kost 10 euro. Betalen kan contant bij het toegangshek.

Zie ook: mackenspeciaaltransportdag.nl

Mackdag 2023