Mackdag

Truckstar Mack & Speciaal Transportdag – Gratis toegang!

De Truckstar Mack & Speciaal Transportdag is een uniek jaarlijks truckevenement. Nergens zie je zoveel Macks en andere Amerikaanse trucks bij elkaar dan op de Mackdag. En ook kun je je hart ophalen met al het zwaar- en speciaal transportmaterieel wat er staat!

Maar er staat ook ieder jaar een enorm bos kranen, er is muziek, er is een chauffeursmarkt en veel schaal- en modelbouwspul: spectaculair gewoon, voor ieder wat wils en hartstikke gezellig!


Datum

De 40e Mack & Speciaal Transportdag vindt plaats op zondag 13 oktober 2019.
De openingstijden zijn van 10:00 tot 17:00 uur.


Locatie

Organisator Willem Kuiper heeft na de Mackdag van 2011 afscheid moeten nemen van het bekende Veemarkt-terrein in Utrecht. Sinds 2012 is de locatie het Borchland-terrein in Amsterdam Zuid-Oost.

  • Truckstar Mack & Special Transportdag
  • Borchlandweg 6-12
  • 1099 CT Duivendrecht
  • Amsterdam

Deze locatie ligt vlak naast de A2, is gemakkelijk bereikbaar en ligt tegenover P2 en de Ziggo Dome. Hier is het prima toeven. De opstelling van alle trucks en kranen is iets knusser dan voorheen in Utrecht, bovendien is er een mooie binnenruimte voor de chauffeursmarkt en de muzikale optredens.

De toegang tot de Mackdag zelf is gratis; echter kom je met de auto, dan vraagt de gemeente Amsterdam een bedrag voor het parkeren.


Hieronder een voorproefje van de Mack & Speciaal Transportdag met foto’s van voorgaande jaren:

Er stond veel nieuw materiaal en dat het het evenement niet alleen populair is in eigen land, dat blijkt wel uit de vele delegaties van buitenlanders. Er waren onder andere bezoekers vanuit Engeland, België, Duitsland en Frankrijk.

In de Amstelhal trokken de chauffeursmarkt en de mini-truckers weer veel bekijks. In het restaurant kon er meegezongen worden met diverse artiesten. 

Elk jaar hangen er zelfs kranen in de kranen!

Er is genoeg te zien voor jong en oud.

Tot 13 oktober 2019!