DAF Used Trucks
| 10:26 | Bert Mateboer

Nieuw DAF Used Trucks Centre in Madrid

In Madrid is een gloednieuw DAF Used Trucks Centre geopend, waar voortdurend zo’n 200 jong gebruikte DAF trucks op voorraad zullen staan. De opening sluit aan op de groeiende marktvraag naar jong gebruikte DAF trucks op het Iberisch schiereiland. Bovendien onderstreept de opening DAF’s ambitie om het eigen Used Truck Network in heel Europa verder te versterken.

Het DAF Used Trucks Centre Madrid richt zich volledig op jonge tweedehands DAFs en biedt zorgvuldig geselecteerde trucks aan die afkomstig zijn van DAF, PACCAR Financial en PacLease. Het nieuwe Used Truck Center is strategisch gelegen, direct naast de snelweg A2 die Madrid met Zaragoza en Barcelona verbindt.

First Choice-label

Bijna alle voertuigen die het DAF Used Truck Centre Madrid aanbiedt, dragen het First Choice-label. Dat houdt in dat ze nog geen vijf jaar oud zijn, hooguit 600.000 kilometer op de teller hebben en altijd optimaal onderhouden zijn door een officiële DAF dealer. First Choice trucks – die ook beschikbaar zijn bij zo’n 200 Europese DAF dealerbedrijven – verkeren in uitstekende conditie dankzij een volledige technische keuring op maar liefst 200 punten. Ook kunnen ze worden voorzien van een garantie op de aandrijflijn of zelfs een volledige fabrieksgarantie. Net zoals alle nieuwe DAF trucks, kunnen ook DAF First Choice voertuigen worden gefinancierd via PACCAR Financial. Voor maximale grip op de kosten per kilometer en een optimale uptime behoort ook een MultiSupport reparatie- en onderhoudscontract tot de mogelijkheden.

‘Succesformule’

“Het samenbrengen van een groot aantal kwalitatief hoogwaardige gebruikte DAF trucks blijkt een succesformule”, aldus Gerrit-Jan Bas, managing director van PACCAR Financial Europe en verantwoordelijk voor DAF Used Trucks. “Onze DAF Used Trucks Centres bieden een breed assortiment fantastische DAF voertuigen in allerlei uitvoeringen en met de meest uiteenlopende specificaties. En al deze zo-goed-als-nieuwe trucks staan garant voor lage bedrijfskosten, toonaangevende betrouwbaarheid en het hoogste niveau van chauffeurscomfort.”

Het volledige aanbod voertuigen van het DAF Used Truck Centre in Madrid – en dat van alle andere locaties – kan worden gevonden op www.dafusedtrucks.com.

DAF Used Trucks

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie