Welke truck gaat volgens jullie winnen?
| 11:56 | Korneel Luth

Welke truck gaat volgens jullie winnen?

Dit is de uitslag van de Truck van het Jaar-verkiezing die jullie voorspeld hebben door mee te doen aan onze online poll.

Onlangs hebben 21 testchauffeurs onze zeven zware distributietrekkers getest in de derde Truck van het Jaar-verkiezing. De winnaar van die verkiezing wordt vanavond bekend gemaakt.

Vooruitlopend op de echte uitslag maken we nu bekend wat jullie hebben gestemd op onze poll hier op Truckstar.nl. Oftewel: Van welke truck verwacht jij dat ie Truck van het Jaar 2015 wordt?  

DAF CF – 51 procent

Welke truck gaat volgens jullie winnen?
De meerderheid van jullie – 51 procent – verwacht dat de DAF CF de beste zware distributie-truck is van dit moment. Maar blijkt dat vanavond ook tijdens de bekendmaking?

Volvo FM – 18 procent

Extra foto's Truckstar 13/2014
Met achttien procent van alle stemmen is de uitgekiende Volvo FM volgens jullie ook een serieuze kandidaat voor de titel Truck van het Jaar 2015.

Scania G – 10 procent

Welke truck gaat volgens jullie winnen?
Niet meer de jongste, maar wel geliefd, en daarom is de Scania G-serie nog altijd een kanshebber in deze verkiezing, zo blijkt ook uit de tien procent van alle stemmen die de truck kreeg in onze poll.

Mercedes-Benz Actros StreamSpace – 9 procent

Welke truck gaat volgens jullie winnen?
Voor deze verkiezing hadden we een slimme, uiterst handzame Actros StreamSpace, die volgens negen procent van onze stemmers gaat winnen.

Renault Low T – 6 procent

Truck van het jaar 2014
De Renault Low T is reeds een fijne auto gebleken en zal daarom volgens zes procent van de stemmers de titel krijgen: Truck van het Jaar 2015 – gekozen door chauffeurs.   

Iveco Stralis Hi-Road – 3 procent

Welke truck gaat volgens jullie winnen?
Een handzame, keurige zware distributie-truck: de Iveco Stralis Hi-Road. Drie procent van de stemmers verwacht dat de Stralis vanavond gaat winnen.

MAN TGS – 3 procent

Welke truck gaat volgens jullie winnen?
Eveneens drie procent van de stemmers zet zijn geld in op de MAN TGS, waarbij Duitse degelijkheid en zakelijkheid de truck tijdens het testweekend flink wat punten hebben kunnen opleveren.

Vanavond wordt tijdens een feestelijke bijeenkomst officieel de winnaar gepresenteerd. Die uitslag wordt vanavond laat op Truckstar.nl gepubliceerd. In de nieuwe Truckstar – nummer 13, die komende week uitkomt – lees je alles over de uitslag en de verkiezing.

Ladies Day bij Volvo

Klik hier voor het nieuwsoverzicht

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie