WDH
| 07:44 | Arjan Olsthoorn

WDH kiest voor Krone trailers

WDH Transport en Distributie uit Oosterwolde schaft nieuwe Krone trailers aan. De nieuwe opleggers worden later dit jaar afgeleverd.

De drie nieuwe opleggers worden voorzien van een stuuras en een laadklep. Twee worden uitgevoerd als schuifzeiltrailer, terwijl de derde een kastentrailer wordt.

Benelux

WDH heeft in samenwerking met twee collega vervoerders een netwerk binnen de Benelux, waarbij WDH de fijnmazige distributie in noord Nederland zelf uitvoert. Daarnaast rijden de trucks van WDH internationaal naar alle voorkomende bestemmingen. Het grootste deel van de werkzaamheden vindt plaats binnen de Benelux, maar ritten naar verdere bestemmingen worden zeker niet geschuwd. “Wij zien het als een service voor onze klanten dat ze niet alleen voor groupage en distributie op ons kunnen rekenen, maar ook voor internationale ritten. Daarvoor zetten we trekker- oplegger combinaties in, ondermeer met meeneemeftruck,” aldus Eisen.

Snel leverbaar

WDH maakte een stormachtige ontwikkeling door sinds de start, en één van de klanten die gebruik ging maken van hun services was Vandinter Semo Seed & Services. “Wij zijn één van hun vaste vervoerders binnen Nederland en België. Toen wij dat werk kregen hebben we een, snel leverbare Krone schuifzeil oplegger met laadklep in gebruik genomen die voorzien is van hun reclame. De, amper drie jaar oude oplegger werd keurig nieuw gespoten afgeleverd en met de nieuwe zeilen is hij niet van nieuw te onderscheiden,” aldus Klaas Peter Mulder.

“Doordat Krone snel kon leveren konden wij uit de voeten met deze oplegger en die bevalt dermate goed dat we besloten hebben om een order te plaatsen voor drie nieuwe Krone opleggers.”

Over WDH

Het bedrijf is eind 2018 opgericht, maar groeide inmiddels uit tot een bedrijf met 15 trucks, twee bestelwagens en 28 medewerkers. Een verklaring voor de snelle groei is volgens het bedrijf de verregaande service en het dekkende netwerk in de Benelux.

WDH Transport en Distributie werd opgericht door Martin Eisen, Klaas Peter Mulder en Marcel van Straaten. Alle drie hebben deze heren ruimschoots hun sporen verdiend in het transport. Met hun gedeelde ervaring en het nodige enthousiasme werd WDH opgericht in september 2018. “Waar die drie letters voor staan? Dat is heel simpel,” aldus Martin Eisen. “Toen we na een aantal gesprekken besloten om zelf een bedrijf op te richten riepen we ‘We doen het’, en de afkorting daarvan is WDH. Op die manier hoeven we niet onze namen op de trucks te zetten in welke volgorde dan ook.”

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie