Leeuwen Trucks & Vans
| 16:15 | Arjan Olsthoorn

Van Leeuwen en Rosier van den Bosch verder als Leeuwen Trucks & Vans

De MAN dealers Van Leeuwen Truckservice en Rosier van den Bosch Bedrijfswagens gaan verder onder één nieuwe gezamenlijke dealernaam. Vanaf nu staan zij voor je klaar als Leeuwen Trucks & Vans.

De diepgewortelde historie van beide familiebedrijven en expertise combineren ze tot één krachtige MAN dealer. Een nieuwe naam, maar nog altijd de betrouwbare partner in de regio. “Een nieuwe naam, dus ook een nieuw logo. Uiteraard mag de leeuw hierin niet ontbreken. De leeuw is een krachtige teamspeler, stoer en betrouwbaar. Niet alleen kenmerken van ons bedrijf, maar ook van MAN. Ook in het logo van MAN komt de leeuw terug. Kijkt u maar op de grille van iedere MAN truck of TGE,” zegt de woordvoerder van het bedrijf.

“Met dit nieuwe logo verbinden wij de twee werelden van onze services en het merk MAN. Met de toevoeging Trucks & Vans benadrukken wij dat onze medewerkers niet alleen werken aan MAN trucks, maar dat ook de MAN TGE een belangrijk fundament is van ons bedrijf.”

Vijf vestigingen

Klanten van Leeuwen Trucks & Vans zijn van harte welkom in de vijf MAN servicevestigingen in Maasdijk, Ridderkerk, Schelluinen, Utrecht en Waddinxveen. Ervaren truck- en bedrijfswagenmonteurs en onderdelenspecialisten staan klaar in deze moderne werkplaatsen. “Een professioneel verkoopteam adviseert u graag over MAN trucks, MAN TGE bedrijfswagens en e-mobility. In Utrecht vindt u onze MAN TGE showroom. Tankstations en Truckwash bevinden zich op de vestigingen Waddinxveen en Utrecht. En voor spuit- en schadewerkzaamheden kunt u terecht bij onze spuiterij in Utrecht.”

Leeuwen

De MAN dealers Van Leeuwen Truckservice en Rosier van den Bosch Bedrijfswagens gaan verder onder één nieuwe gezamenlijke dealernaam.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie