Stake F1 Team KICK Sauber
| 13:37 | Arjan Olsthoorn

F1-team van Sauber rijdt met Scania

Stake F1 Team KICK Sauber gaat een samenwerking aan met Scania. De Zweedse truckbouwer zal het team helpen bij het transporteren van de uitrusting op een slimme, efficiënte en duurzame manier tijdens het Europese Formule 1-seizoen.

“We zijn verheugd Scania te verwelkomen als een van de officiële leveranciers van het team. In een bedrijfstak zoals de Formule 1, waar logistiek een grote rol speelt is het hebben van een betrouwbare en veilige transportpartner van fundamenteel belang. Net als Stake F1 Team KICK Sauber legt Scania ook grote nadruk op zijn duurzaamheidsstrategie. Daardoor zijn ze een waardevolle partner voor ons team. We kijken uit naar onze samenwerking,” vertelt Alessandro Alunni Bravi, teamvertegenwoordiger van het Formule 1-team.

Het formule 1 team van Sauber wordt overgenomen door Audi. Vanaf 2026 staat het Duitse merk met haar eigen fabrieksteam op de Formule 1-grid, zo laat Formule 1.nl weten. Met deze samenwerking sorteert men alvast voor op de overname aangezien Scania en Audi allebei tot de Volkswagen Group behoren.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie