Van Dingenen Transport
| 11:29 | Arjan Olsthoorn

Van Dingenen Transport overgenomen door Globitas

Van Dingenen Transport, een familiebedrijf uit het Brabantse Hapert, is overgenomen door investeerdersmaatschappij Globitas. De, tot voor kort, eigenaren Jan en Karin van Dingenen zullen nog betrokken blijven bij het familiebedrijf. Dat valt te lezen op de website van het Brabantse bedrijf.

“Met het oog op de continuïteit van ons familiebedrijf en voor het behouden van wat voor ons belangrijk is, hebben wij met pijn in ons hart maar met veel trots besloten om ons familiebedrijf over te dragen aan een partij buiten de familie. We zijn daarvoor niet over één nacht ijs gegaan! Na een zorgvuldig traject hebben we een partner gevonden in Globitas. Een partij waarvan wij denken dat ons familiebedrijf in goede handen is en een mooie toekomst is veiliggesteld. Met als doel om samen met iedereen ons mooie bedrijf te laten zijn en blijven wat het al ruim 85 jaar is. Gewoon Van Dingenen!”

“Voor ons personeel, onze klanten en leveranciers zal er niet veel veranderen, ‘business as usual’. Tevens blijven de aanspreekpunten binnen het bedrijf onveranderd. Wij willen graag iedereen bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen in de afgelopen jaren en we zijn ervan overtuigd dat het managementteam samen met Globitas, zorgt dat Van Dingenen Transport succesvol blijft.”

Van Dingenen Transport

Jan en Karin van Dingenen.

1 Reactie
  1. Tuurlijk gaat het wel veranderen, niet direct maar als er wat loop komt of de geldschieter wil toch een andere weg inslaan.. gaan dingen kantelen wat nu niet voorzien is. Een familiebedrijf wat nu niet meer van de familie is (het eigendom). Dat is gewoon geen kleine omslag, in cultuur zeker niet.

    Bij het lezen van de naam Globitas had ik enige sceptis. Ik kende de naam niet en ik vind het ook een beetje een vage naam. Zegt niks over transport of over investeringen. Voor je ’t weet heb je zo’n paard van Troje binnengehaald zoals begin dit jaar bij dat transportbedrijf uit Vianen..:-(

    Maar, als ik even lees bij Globitas en hun teamleden bekijk, dan zit daar onder andere een lid van de familie Swinkels in (voormalig CFO van de bierbrouwerij die onder andere het merk Bavaria voert). Ik kan mij voorstellen dat dit wel enige vertrouwen bij de verkopende partij van Van Dingenen heeft gegeven.

    Succes en sterkte gewenst voor alle betrokkenen daar.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie