DSV Road
| 09:05 | Arjan Olsthoorn

DSV Road verhuist van Venlo naar Sevenum

DSV Road is met ingang van 15 mei 2023 actief op haar nieuwe bedrijfslocatie aan de Malcom McLeanstraat 2 te Sevenum. Het nieuwe pand is te vinden op Greenport Venlo in de Gemeente Horst aan de Maas.

Sinds 1992 is de divisie wegtransport van DSV in Venlo gevestigd aan de Tasmanweg op het industrieterrein Trade Port West. Ten einde de groeiambities van haar klanten én DSV duurzaam te kunnen realiseren. DSV groeit voortdurend op een duurzame wijze door nieuwbouw dicht bij haar klanten te realiseren op locaties waar alle divisies zoveel mogelijk samen gevestigd zijn. Hierdoor kan DSV haar doelgroepen op de lange termijn voorzien van state-of-the art opslag, distributie en value added logistics passende bij hun specifieke wensen.

128 docks

Patrick van Ulft, Managing Director, DSV Road: “Deze Breeam Excellent gecertificeerde vestiging met onder meer 7.500 zonnepanelen kent een TAPA-A compliant cross dock van ruim 19.000 m2 voorzien van 128 docks. Alsmede alle voorzieningen voor ADR (gevaarlijke stoffen) en temperatuurgecontroleerde opslag voor de farmaceutische industrie. Daarnaast krijgen we de beschikking over ruim 7.000 m2 kantoorruimte. De nieuwe bewoners van deze kantoren zijn de medewerkers van de divisie Road, DSV Road Holding, het Shared Service Centre alsook de mondiale directie van de divisie Solutions. Hiermee creëert DSV een cultuur van connectie, inspiratie, vertrouwen en autonomie.”

“Deze Breeam-gecertificeerde uitbreiding stelt ons als DSV in staat om de groeiambities van onze klanten duurzaam te realiseren. We kunnen hen van alle instrumenten voorzien welke passen bij het wegtransport van de toekomst. Daarnaast zal het een sterke impuls geven aan de werkgelegenheid en de economische ontwikkeling in de regio,” aldus Van Ulft.

Direct naast de divisie Road, wordt op dit moment gebouwd aan een dubbeldecks warehouse van ruim 34.000 m2 en 33 docks. Dit warehouse van de divisie Solutions zal naar verwachting in het vierde kwartaal van 2023 in gebruik worden genomen.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie