Tweederde BedrijfsautoRAI al volgeboekt
| 14:51 | Truckstar Redactie

Tweederde BedrijfsautoRAI al volgeboekt

Ongeveer tweederde van de beursvloer voor de BedrijfsautoRAI 2012 is al volgeboekt. De RAI stond ook met een stand op het Truckstar Festival om aan chauffeurs te melden dat de beurs weer terug is van weg geweest.

De BedrijfsautoRAI wordt van dinsdag 17 tot en met zaterdag 21 april 2012 gehouden in de Amsterdamse RAI. De combinatie van economisch herstel en een afwisselend programma zet deze bedrijfsautovakbeurs van Nederland na de afwezigheid in 2009 weer stevig op de agenda – elke twee jaar in april, waarbij dus wordt afgewisseld met de AutoRAI.  

Speciale chauffeursdag
Naast het meest actuele productnieuws biedt BedrijfsautoRAI 2012 een uitgebreid programma van presentaties, award-uitreikingen en de laatste technologische innovaties. Op de laatste beursdag, zaterdag 21 april, is er traditiegetrouw de speciale Chauffeursdag.

Ook ’s avonds open
BedrijfsautoRAI 2012 kent een meer compacte opzet met avondopenstelling op twee van de vijf beursdagen. De beurs wordt gehouden in het Europacomplex van Amsterdam RAI, waar in totaal bijna 45.000 m2 beschikbaar is.

De beursvloer wordt ingedeeld in vier min of meer in omvang gelijke segmenten. Het gaat om de secties Zware Bedrijfswagens, Lichte Bedrijfswagens (bestelauto’s), Speciale Voertuigen (trailers en opbouwindustrie) en de sectie Onderdelen en Accessoires.  

Buitenpark
In navolging van AutoRAI 2011 krijgt ook BedrijfsautoRAI 2012 een uitgebreid Buitenpark. Aan de voorzijde van het RAI-complex worden op alle beursdagen demonstraties gegeven. De organisatie is inmiddels druk bezig met het ontwikkelen en voorbereiden van een informatief en enerverend programma met bedrijfsauto’s in alle soorten en maten.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie