| 17:22 | Arjan Olsthoorn

Twee 490 pk sterke S-Way’s voor Van Hessen

Onlangs heeft Iveco twee gloednieuwe Iveco S-Way’s afgeleverd aan Van Hessen. Deze twee S-Way’s zijn uitgerust met 490 pk Cursor 13 motoren.

Daarnaast beschikken over een standkachel en standairco, automatische climate control en twee comfortabele bedden. De grote koelkast met vriesvak biedt voldoende ruimte voor het opslaan van voedsel en dranken. Het lederen stuurwiel en de chauffeursvriendelijke cabine de rijervaring nog aangenamer maken.

Van Hessen

Van Hessen houdt zich bezig met de inkoop, verwerking en distributie van natuurdarmen, vleesproducten en farmaceutische producten. Het bedrijf heeft zijn wereldwijde operaties gevestigd in darmlokalen in slachthuizen. Daardoor het dicht bij de bron kan opereren en een constante stroom grondstoffen voor klanten kan waarborgen.

Het controleren en begeleiden van alle stappen in de supply chain stelt Van Hessen in staat om producten van een zeer hoge en constante kwaliteit te garanderen. In een wereld die steeds meer eist, is voedselveiligheid van het grootste belang. Producenten en consumenten over de hele wereld moeten te allen tijde kunnen vertrouwen op de veiligheid en traceerbaarheid van de producten van Van Hessen. Tijdens het productie-, reiniging-, selectie- en distributieproces worden alle handelingen nauwkeurig gecontroleerd en getoetst aan de hoogste kwaliteitsnormen en (inter)nationale wetgeving.

Van Hessen hecht veel waarde aan haar kernwaarden: ondernemerschap, mensen, meesterschap, passie en betrouwbaarheid. Het bedrijf gelooft dat alles belangrijk is en neemt dan ook alle aspecten van haar bedrijfsvoering serieus. Door haar toewijding aan kwaliteit en haar constante streven naar verbetering, heeft Van Hessen een sterke positie in de wereldwijde markt weten te veroveren.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie