Truckstar organiseert:
| 09:37 | Truckstar Redactie

Truckstar organiseert:

De verkiezing voor ‘Truck van het Jaar – gekozen door chauffeurs’.

Als grootste chauffeursblad van Nederland organiseert Truckstar vanaf 2012 deze jaarlijkse verkiezing om de ware truckkenner – de chauffeur – te laten beoordelen wat de beste truck is.

Jij kan je als chauffeur aanmelden om deel uit te maken van ons testpanel. Want, een vrachtwagen kan nog zo geavanceerd zijn, en in tests nog zulke hoge punten halen of mooie verbuikscijfers neerzetten; als jij je als chauffeur niet lekker voelt met je truck, zal je er nooit het maximale rendement uit halen, laat staan het maximale werkplezier.

Dit jaar testen we de topmodellen van de zeven Europese truckmerken, zware lange afstands-trekkers met rond de 500 pk. In de komende jaren kiezen we onder andere de beste (zware) distributietruck, het beste bouwvoertuig, etc.

De Nederlandse vertegenwoordiging van het winnende merk krijgt op 1 juni tijdens een feestelijke avond officieel een award uitgereikt. Tijdens die avond zullen ook de testchauffeurs aanwezig zijn.

Klik hier om te lezen hoe het testen in z’n werk zal gaan, hoe Truckstar het testpanel samenstelt en vind een link naar het online aanmeldformulier.

1 Reactie
  1. ach ja, ze moeten toch scania hoog houden.
    Dan is er in ieder geval nog 1 test waar scania als winnaar uit komt. Rond de 500pk. Kan haast geen toeval zijn, aangezien daar de v8 reeks begint. Dat heeft toch net wat extra dan een 6 pitter.
    Benieuwd naar dezelfde test rond de 460pk.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie