Truckstar 11/2017
| 07:30 | Rik Werner

Truckstar nummer 11 is uit!

Truckstar nummer 11 is uit! Met daarin onder meer een praktijktest met de New Generation Scania R450 en aandacht voor een klassieke Volvo die mooier is dan mooi.

Ben je een fan van lekker lange ritten, dan kom je in deze Truckstar helemaal aan je trekken. We gaan namelijk met Wim van Ulsen mee naar Zaragoza, een tocht van ruim 3.600 kilometer uit en thuis. Maar ook een ritje Frankrijk is, hoewel dichterbij, niet te versmaden. En omdat ook wij het soms verderop willen zoeken: de blikvangers in dit nummer hebben hun standplaats in Italië.

Dichterbij woont de familie Harteveld die maar liefst negen chauffeurs telt en verder volgen we Evert Roeland, die elke dag kranig in de weer is met bouwmaterialen. Net zoals Marius van der Herk trouwens, alleen houdt hij het bij paardenmest. Ook Albert de Looff ziet grijpers wel zitten, maar dan als lading. In onze Praktijktest voelen we ditmaal de Scania NGS R450 aan de tand en verder deden we een mooie rijervaring op met de nieuwe Scania G. Nieuwsgierig? Truckstar nummer 11 ligt nú in de winkel en is uiteraard ook online te bestellen. In dat geval krijg je hem thuisgestuurd. Maar wil je echt nooit meer iets missen, dan kun je beter abonnee worden.

Wil je eerst nog even verder kijken? Klik dan hier.

 

 

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie