Truckstar Festivalmodel 2023
| 17:00 | Arjan Olsthoorn

Profile Truckstar Festivalmodel 2023

Zoals je van ons gewend bent, komt er dit jaar ook weer een heus schaalmodel ter ere van het Profile Truckstar Festival. Nu is elk festivalmodel natuurlijk een uniek miniatuur, maar voor 2023 hebben we getracht er iets nog aparters van te maken.

Zo is de trekker ditmaal een Iveco S-Way met sleepas waarbij de zijkanten en het chassis zijn dichtgebouwd. Extra accessoires als lampen, sidepipes en uiteraard luchthoorns maken het helemaal af. Achter de Iveco hangt een drieassige gesloten koeloplegger met zwanenhals. De opstelling van de assen is typisch Scandinavisch en de trailer is voorzien van extra kisten aan het chassis. En met de opvallende kleurstelling is het een echte blikvanger geworden.

Uiteraard is het model voorzien van het Profile Truckstar Festival-logo.

Het festivalmodel 2023 (schaal 1:50) wordt gemaakt door WSI. De verkoopprijs bedraagt €139,50 voor abonnees/roadcardhouders. Niet-leden betalen €155,-.

Bestel hem nu en je krijgt het model in week 31 gratis thuisbezorgd. Maximaal 1 model per klant. Een zeer beperkt aantal modellen wordt gereserveerd en zal gedurende het festival voor de bovengenoemde prijzen worden verkocht op de Truckstar-stand. Waarbij geldt op=op!

Het Profile Truckstar Festivalmodel 2023 wordt gemaakt door WSI in de schaal 1:50.

 

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie