Profile Truckstar Festival
| 16:22 | Arjan Olsthoorn

Profile nieuwe naamsponsor Truckstar Festival

Het Truckstar Festival heet vanaf dit jaar, voor de komende drie edities, het Profile Truckstar Festival. Op 6 februari ondertekenden Truckstar en Profile het contract waarmee de grootste bandenspecialist van de Benelux zich verbindt als hoofdsponsor van het evenement dat dit jaar voor de 41ste keer wordt gehouden.

Het festival, dit jaar gehouden op 29 en 30 juli, wordt op de vrijdagmiddag geopend door het binnenrijden van 2.300 vrachtwagens. Deze komen vanuit het hele land naar het racecircuit in Assen en zijn het hele weekend te bewonderen. Herrold Boerma, Directeur Truck van Profile, spreekt van een belangrijke samenwerking: “Als markteider zorgt Profile dat de vrachtwagens 24/7 kunnen blijven rijden. Om deze reden is het niet meer dan logisch om onze naam voor de komende jaren aan dit geweldige festival, wat een feestje is voor de chauffeur, te verbinden.”

‘Vruchtbare samenwerking’

Freek Mulder, brand manager van Truckstar, is verheugd over de verbintenis met Profile. “Truckstar is trots dat Profile Nederland BV nu als hoofdsponsor is verbonden aan het evenement. De komende drie edities van het festival zullen de vernieuwde naam ‘Profile Truckstar Festival’ dragen. Profile zal daarnaast ook als partner – betrokken zijn bij de verdere uitbouw van het populaire festival. Ik kijk uit naar een lange en vruchtbare samenwerking waarbij de partijen elkaar zullen versterken en het Profile Truckstar Festival tot nog grotere hoogtes zullen stuwen.”

Het Profile Truckstar Festival is het grootste truckgerelateerde festival van Europa met als een van de hoogtepunten de Verkiezing van de Mooiste Truck van Nederland. Een vakjury beoordeelt 24 finalisten en bepaalt wie er uiteindelijk met de eretitel vandoor gaat. De 24 finalisten worden door de lezers van het Truckstar Fotojaarboek genomineerd. De prijsuitreiking vindt op zondag plaats voor een volle hoofdtribune van het TT Circuit.

Over Profile

Profile is sinds de oprichting in 1989 dé onafhankelijke specialist voor banden en velgen in Nederland en België. In Nederland heeft Profile 150 vestigingen, waarvan er 95 actief zijn op het gebied van truck, industrie, landbouw en grondverzet. Inmiddels is Profile marktleider in de Benelux op het gebied van bandenmontage en -service. Daarnaast onderscheidt Profile zich met een eigen, grootste Europese pechhulpservice voor commerciële voertuigen actief in 35 Europese landen.

Profile Truckstar

Freek Mulder (l.), hoofdredacteur van Truckstar en Herrold Boerma, Directeur Truck van Profile tekenen de overeenkomst.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie