Truckstar Festivalmodel
| 10:02 | Arjan Olsthoorn

Truckstar Festivalmodel 2020

Het Truckstar Festivalmodel van 2020 wordt een ‘oldskool’ DAF XF Euro 6 Comfort Cab met een 5-assig containerchassis. Het chassis is een ‘breker’ en is geladen met een 40ft. reefer container.

Voorzien van vele extra’s zoals: luchthoorns, verstralers, dakrek met trap, bumperspoiler en spatlappen. Maar ook met loopborders, strings, achterbumper en kentekens is het Truckstar Festivalmodel 2020 een echte eye-catcher.

Truckstar Festivalmodel

Een echte eye-catcher: het Truckstar Festivalmodel van 2020.

Het DAF-model wordt in een beperkte oplage geproduceerd door Tekno (schaal 1:50) en voorzien van een uniek genummerd certificaat. Uiteraard is het model te verkrijgen op de stand van Tekno tijdens het Truckstar Festival op 25 en 26 juli 2020 in Assen.

Bestellen
Om er zeker van te zijn dat het model niet is uitverkocht, kun je het reserveren. Je kunt er voor kiezen om het model bij de stand van Tekno tijdens het Truckstar Festival op te halen. Maar dat kan, na afloop van het Truckstar Festival, ook bij Tekno in De Lier. Tekno zal iedereen die het model reserveert een bevestigingsmail sturen en exact uitleggen wat je moet doen om het af te halen.

Het Festivalmodel kost € 155,00. Roadcardhouders betalen slechts € 140,00. De aanbetaling bedraagt € 25,00 en de Roadcardkorting ontvang je bij de restantbetaling ter plaatste op het Truckstar Festival of bij Tekno in De Lier.

Truckstar Festivalmodel 2020

Bestel het Truckstar Festivalmodel via de website van Tekno.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie