st van den brink
| 12:31 | Robert Servaas

St van den Brink gaat het transport voor Bouwmaat Nederland verzorgen

Logistiek dienstverlener St van den Brink is gestart om per 1 februari 2021 het landelijke transport uit te voeren voor Bouwmaat Nederland. De bouwmaterialen worden met schuifzeiltrailers en meeneemheftruck naar de eindgebruiker gebracht. Vandaag besteld betekent in de meeste gevallen morgen op de klus. Een groot aantal trailers zijn bovendien voorzien van de huisstijl van Bouwmaat.

St van den Brink is een familiebedrijf waar logistiek in de genen zit. Zij heeft 870 medewerkers en is specialist in bouw gerelateerd transport, koel- en vries-, bulk- en huiftransport, contractdistributie en warehousing.

Het moderne en op de nieuwe tijd afgestemde wagenpark, bestaat uit 500 getrokken en 425 trekkende eenheden. Het bedrijf heeft de focus op nationaal en internationaal transport.etr|H De onderneming heeft als werkgebied Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Denemarken. St van den Brink heeft vestigingen in Ermelo, Harderwijk, Lelystad en Wormerveer en beschikt over een opslagfaciliteit van 80.000m². Met twee eigen werkplaatsen met truckwasstraten in Ermelo en Wormerveer heeft zij het totale onderhoud van haar vloot in eigen beheer.

Bouwmaat

Bouwmaat is sinds 1986 de groothandel in bouwmaterialen. Toen opgericht door bouwers, voor bouwers. Voor elke klus, van klein tot groot: Bouwmaat heeft het in huis. Met een landelijk netwerk van vestigingen, een webshop en een app is Bouwmaat de maatstaf in bouwen. Bij Bouwmaat doen ze er alles aan om bouwers aan iets moois te laten bouwen. Op Bouwmaat kan je bouwen. Nu, en in de toekomst.

Bouwmaat Nederland heeft ervoor gekozen om dit centraal in te gaan regelen vanuit de site van CEVA in Maarssen. De bezorgdienst begon als nevenactiviteit, maar de vraag naar deze service is in de loop der jaren dusdanig gegroeid dat de capaciteit van de winkel werd overschreden. Het doel van dit project is daarom ook dat de Bouwmaat vestigingen worden ontlast en medewerkers zich weer optimaal kunnen focussen op de klant.

 

 

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie