noah4all
| 18:27 | Arjan Olsthoorn

Help stichting Noah4All aan hun droomtruck

Stichting Noah4All laat weer een glimlach verschijnen op het gezicht van terminale zieke mensen en doorbreekt het isolement waarin zij verkeren. De mensen van wie de wensen door Noah4All worden gerealiseerd zijn of waren werkzaam in de transportsector. Om ook diegene die in een rolstoel zitten of bedlegerig zijn deze beleving te geven is er een wens om een eigen truck in gebruik te nemen. Daarbij is jouw hulp van harte welkom!

Een Noah4All-dag organiseren, samen met familie en oud-collega’s voelt voor hen als de dag van toen, nog even in de truck een rondje maken een kop koffie met een broodje halen in zijn of haar favoriete truckstop, dat is wat de stichting doet.

“Wij willen iedereen uit de doelgroep deze specifieke beleving geven, mobiel maar ook immobiel. Om elke persoon die unieke beleving te kunnen geven en om een bijzondere dag waar te kunnen maken, moeten wij er voor iedereen zijn. Dus ook diegene die in een rolstoel zit of die bedlegerig is en alleen op een brancard verplaats kan worden,” vertelt Frank Bakker van stichting Noah4All.

Eigen truck

Frank: “Wij als Noah4All, hebben daarom een grote behoefte naar een eigen truck! Als we deze truck zouden hebben dan kunnen wij deze specifieke doelgroep bedienen zonder dat ze deze dag last hebben van lichamelijke en emotionele belasting en de dag met veel plezier kunnen beleven. Hiervoor hebben wij uw steun hard nodig. Dit om de wensen waar te kunnen maken voor iedereen uit onze doelgroep!”


Hoe kan je helpen?

Help mee om deze droom te realiseren, elke euro telt en elke euro die zij ontvangen gaat rechtstreeks naar dit project toe. Hopelijk kan jij je steentje bijdragen via een donatie.

Doneren kan via de deze link: doneer voor de Noah4All-truck!

Uiteraard is het ook mogelijk om te doneren via onderstaand rekeningnummer:

Naam: Stichting Noah4All
Rekeningnummer: NL29 RABO 0107 7921 41
Onder vermelding van: Noah4All truck


Noah4All is een stichting die laagdrempelig is. Een stichting die iets doet voor ernstig zieke chauffeurs. Laten wij samen iets doen om deze mensen te bedanken en niet te vergeten. Zo zal een Noah4All-dag, mede dankzij jou, bij vele een bijzonder herinnering blijven.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie