| 13:30 | Mascha Brinkkemper

Sinterklaas bij de Roadcardshop! Jij komt toch ook?

Sint is met zijn Pieten weer in ons land! En hij heeft in zijn drukke agenda een plekje vrij kunnen maken om de Roadcardshop in Breukelen te bezoeken. De Sint liet ons weten dat hij op zaterdag 24 november van 10.00-14.00 uur aanwezig zal zijn bij het Sinterklaasfeest.

Cadeautjes

Alle Truckstar-lezers zijn welkom en natuurlijk komt Sinterklaas nooit met lege handen dus neemt hij voor alle kinderen die aangemeld zijn een cadeautje mee. Ook voor de Roadcardleden zal hij wat leuks meenemen, dus meld je aan. Naast het uitdelen van de cadeautjes is er uiteraard nog veel meer te beleven. Zo kunnen de kinderen zich vermaken met knutselen, kleuren en kunnen ze hun eigen limonade melken bij de limonade-koe in de kidsclub. Ze kunnen op de foto met de Sint en of de pieten. En in de Roadcardhop zullen er natuurlijk nog mooie aanbiedingen te scoren zijn. Tijdens de lunch zal er snert en tomatensoep geserveerd worden.

Waar moet je zijn?

Roadcardshop
De Corridor 12e
3621 ZB Breukelen

24 november
10.00-14.00 uur

Aanmelden is niet meer mogelijk. Je kunt zonder aanmelden gewoon langskomen. Alleen ben je dan niet gegarandeerd van een cadeau.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie