Scania V8 Euro 6 met full safety package voor Jonker en Schut
| 10:40 | Truckstar Redactie

Scania V8 Euro 6 met full safety package voor Jonker en Schut

Veiligheidssystemen voor optimale veiligheid voor de chauffeur

Jonker & Schut uit Barneveld heeft een nieuwe Scania R 520 Euro 6 met achtcilinder motor in gebruik genomen. Jonker & Schut hecht veel waarde aan een combinatie van nieuw materieel met de laagst mogelijke uitstoot, een laag brandstofverbruik en optimale veiligheid voor de chauffeur en overige weggebruikers. De trekker is naast de schone Euro 6 motor voorzien van vrijwel alle denkbare veiligheidssystemen uit het Scania-programma. Zo is het bedrijf één van de eerste die de trucks uitrust met Automatic Emergency Braking (AEB), het systeem dat de chauffeur assisteert bij een noodremingreep. Andere gespecificeerde systemen zijn Adaptive Cruise Control (ACC), Lane Departure Warning (LDW) en Electronic Stability Program (ESP). 

520 pk

De nieuwe Topline cabine is gespoten in de kenmerkende blauw-wit-rode Jonker & Schut kleurstelling. Dit komt extra tot zijn recht in combinatie met de chromen stylingaccenten. De 16,4 liter V8 motor levert 520 pk en een koppel van 2.700 Nm. Bovendien is het koppel beschikbaar bij lage toeren en noteren ook de achtcilinders een prima brandstofverbruik. 

Jonker & Schut is een professionele dienstverlener in de voedingsmiddelenbranche en in het bijzonder in de markt van verwerking van poedervormige zuivelgrondstoffen. 

Foto: De nieuwe Scania R 520 van Jonker & Schut is voorzien van de krachtige achtcilinder Euro 6 motor en alle denkbare veiligheidssystemen.
Meepraten? Schrijf hier jouw reactie