| 14:54 | Arjan Olsthoorn

Nieuwe Ford Transit Courier biedt meer ruimte

Ford Pro lanceert de nieuwe Transit Courier, een compacte bestelwagen die de productiviteit verhoogt met 25% meer laadvolume en extra laadvermogen in vergelijking met het vorige model. De productie van benzine- en dieselmodellen is al gestart, terwijl de elektrische variant, de E-Transit Courier, later in 2024 beschikbaar zal zijn.

De nieuwe Transit Courier combineert een stoer exterieurontwerp met verbeterde capaciteiten. Met 25% meer laadvolume, geschikt voor twee europallets, biedt het voertuig zowel efficiëntie als veelzijdigheid. Ford Pro levert het met standaard en extra hoog laadvermogen, waarbij het laatste een toename van 45% in bruto laadvermogen ten opzichte van het vorige model betekent. Diverse opties, zoals LED-verlichting, laadvloerbescherming en speciale slotpakketten, versterken de functionaliteit.

Keuzes

De Transit Courier is volledig verbonden dankzij Ford Pro Software, met een ingebouwde modem voor efficiënt wagenparkbeheer. Het voertuig richt zich op het verhogen van de productiviteit met geavanceerde rijhulpsystemen, een modern digitaal instrumentarium en het SYNC 4 connectiviteitssysteem. FordPass Pro-app en Ford Pro Telematics helpen bij het beheer van voertuigen, waardoor eigenaren op afstand hun bedrijfswagen kunnen beheren en problemen kunnen voorkomen.

Efficiënte aandrijflijnen, waaronder een nieuwe 125 pk variant van de 1.0 EcoBoost-benzinemotor, bieden klanten keuzemogelijkheden. De Transit Courier maakt gebruik van geavanceerde rijhulpsystemen en behaalde de hoogste Platinum-beoordeling van Euro NCAP voor veiligheidstechnologie. Trend en Limited uitvoeringen bieden keuze en verschillende functies, zoals een 8-inch touchscreen en geavanceerde rijhulpsystemen.

1 Reactie
Meepraten? Schrijf hier jouw reactie