Marc Valentijn
| 14:40 | Arjan Olsthoorn

Marc Valentijn nieuwe Operations directeur Euromaster Nederland

Na jarenlang succesvol leiding te hebben gegeven aan de Operations organisatie van Euromaster Nederland, zal Jos Gesthuizen per 1 april 2023 het stokje overdragen aan Marc Valentijn. Gesthuizen zal zich gaan richten op specifieke projecten binnen de organisatie.

Valentijn heeft ruime ervaring in de automotive sector. Sinds 2 jaar is hij werkzaam bij Euromaster als National Key Account Manager Truck. Daarvoor is hij actief geweest in diverse sales functies. Met zijn uitstekende kennis van de business en zijn uitgebreide netwerk zal hij een waardevolle toevoeging zijn aan het Management Team van Euromaster.

Edo Wiggers, Algemeen directeur: “Ik ben Jos enorm dankbaar voor de waardevolle bijdrage die hij als Operations directeur en lid van het Management Team heeft geleverd. Gelukkig blijft hij actief binnen Euromaster. Ik ben verheugd dat we Marc hebben gevonden als opvolger van Jos. Met zijn gedrevenheid en kwaliteiten weet ik zeker dat we met Euromaster op operationeel gebied nog meer mooie stappen kunnen gaan zetten.”

‘Mooie kans’

“Ik ben dankbaar voor deze mooie kans. Ik kijk ernaar uit om met alle collega’s verder te bouwen aan de toekomst van Euromaster en aan het veilig mobiel houden van onze klanten. Samen kunnen we het verschil maken,” aldus Marc Valentijn.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie