MANA
| 07:26 | Arjan Olsthoorn

MANA breidt uit in Roosendaal

Binnenkort opent MANA Bedrijfswagens de deuren van een indrukwekkende nieuwe showroom en hypermoderne werkplaats, gelegen aan Bredaseweg 223 in Roosendaal.

De uitbreiding omvat de groei van zowel de afdeling MANA Used, met een ruime collectie gebruikte trucks en lichte bedrijfswagens, als de aftersalesactiviteiten.

“Met deze uitbreiding kunnen we het aanbod van jong gebruikte occasions vergroten, als onze dienstverlening versterken. In hetzelfde pand wordt tevens een moderne werkplaats gevestigd om het onderhoud aan lichte bedrijfswagens voor alle merken verder uit te breiden. Dit stelt ons in staat om een nog breder scala aan klanten te bedienen met onze uitgebreide werkplaatsservice. Vanzelfsprekend blijft de huidige MAN Truckwerkplaats aan de Bredaseweg 221 in Roosendaal na de uitbreiding ook volledig operationeel.”

De verbouwingswerkzaamheden zijn in volle gang. MANA streeft ernaar om over enkele weken de nieuwe werkplaats in gebruik te nemen en na de zomer onze showroomdeuren te openen.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie