Mobility Service Elst
| 09:24 | Robert Servaas

TIP Group Benelux neemt Mobility Service Elst over

TIP Group Benelux maakt de overname bekend van Mobility Service Elst, gevestigd in Elst, Gelderland. Deze strategische overname past in het streven van TIP Group om haar oplossingen en expertise via een uitgebreid netwerk van servicelocaties in de Benelux aan te bieden.

Mobility Service Elst biedt een totaalconcept aan diensten, variërend van onderhoud en keuringen voor trailers en bedrijfswagens tot leasing, verkoop en verhuur. Door de toevoeging van Mobility Service Elst aan het netwerk van TIP Group Benelux groeit het aantal werkplaatsen in de Benelux naar 17. Voor bestaande klanten van Mobility Service Elst betekent dat dat zij nu gebruik kunnen maken van de expertise en dienstverlening van TIP Group op meer dan 140 locaties in heel Europa en Canada. Daarnaast betekent de overname voor bestaande klanten van TIP dat zij nu ook in Elst terecht kunnen.

Een dekkend netwerk

“Mobility Service Elst heeft een sterke staat van dienst, en de ervaring en deskundigheid van de medewerkers sluit zeer goed bij ons aan,” aldus Peter-Jan Troost, Vice-President TIP Benelux. “De geografische ligging, in Elst, voorziet goed in de behoeften van onze klanten, en ik ben blij ons netwerk in Nederland hiermee verder uit te breiden.”

De overname is inmiddels afgerond, en heeft geen gevolgen voor de werkgelegenheid. Personeel van Mobility Service Elst heeft direct toegang tot de ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden van TIP Group, waaronder de Mechanic Academy.

Over TIP Group Benelux

TIP Group, een dienstverlener voor materieel in Europa en Canada, heeft zijn hoofdkantoor in Amsterdam. TIP is gespecialiseerd in het leasen en verhuren van wegvracht- en intermodaal transportmaterieel, diensten zoals onderhoud en reparatie, verkoop van gebruikt materieel en andere diensten met toegevoegde waarde, zoals digitale oplossingen. TIP levert deze aan transport- en logistieke klanten vanuit meer dan 140 locaties verspreid over 18 landen in Europa en Canada.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie