Fieten Olie
| 18:11 | Arjan Olsthoorn

Nieuwe DAF’s voor Fieten Olie

DAF-dealer Bakker Bedrijfswagens heeft vandaag de officiële overdracht gedaan van drie nieuwe DAF’s aan Fieten Olie. Tweemaal een mooie DAF XD 450 FT 4×2 trekker en eenmaal een imposante DAF XG 480 FTG 6×2 trekker.

Alle drie de DAF trucks zijn voorzien van prachtige nieuwe LAG brandstofopleggers met inhouden van 43 en 35 duizend liter. Kortom drie prachtige nieuwe combinaties voor Fieten Olie!

Fieten Olie, actief sinds 1935, is gevestigd in Hollandscheveld en van daaruit beheren en beleveren ze maar liefst 65 tankstations door heel Nederland. Elke dag is het wagenpark in beweging om alle tankstations te voorzien van nieuwe voorraden brandstof. Naast tankstations bevoorraden ze ook steeds meer klanten met het ruime assortiment brandstof en smeermiddelen die ze te bieden hebben, denk hierbij aan transport, industrie, aannemers en agrarische bedrijven.

Boerenwerk

De nieuwe XD-trucks zijn de zogeheten ‘boerenwerk’ combinaties. De XD-trucks zijn namelijk compact, hebben een gemakkelijke in- en uitstap en bieden een uitstekend zicht. Dit levert de chauffeurs het nodige voordeel op bij de moeilijk bereikbare los adressen.

Lees ook: Goede resultaten voor DAF Trucks in 2023

De XG gaat daarentegen de lange baan op en daarbij is de chauffeur vaak meerdere dagen onderweg, een overnachting in deze ruime en luxe cabine is geen straf. De combinaties zijn door Bakker Bedrijfswagens Schadeherstel en Concis Reclame uit Hoogeveen voorzien van de Fieten Olie huisstijl.

1 Reactie
Meepraten? Schrijf hier jouw reactie