Mackdag as zondag vol trucks en kranen
| 12:20 | Truckstar Redactie

Mackdag as zondag vol trucks en kranen

De Truckstar Mack en Speciaal Transport Dag op 29 september wordt een ouderwets gezellig transport-feest met veel zwaar materieel!

De Mackdag is een begrip in (speciaal-) transportland en wordt voor de 34e keer georganiseerd. De man achter de Mackdag is Willem Kuiper en die is er helemaal klaar voor:

“We hebben dit jaar 34 Macks en vijftig Amerikaanse trucks”, vertelt Willem ons. Een prachtig aantal, want zo vaak zie je niet zoveel Amerikaanse trucks bij elkaar!

Extra foto's 01/14

Mackdag as zondag vol trucks en kranen

Grote kraanbedrijven zijn er ook bij

Ook genieten wordt het met alle zwaartransport en kranen: “Uiteraard is Mammoet van de partij, maar ook Verschoor, Jos Blom uit Alkmaar en natuurlijk Koninklijke Saan uit Diemen”, vervolgt Willem.

“Verder komt Brouwer Speciaal Transpoort uit Nieuwegein. Vorig jaar hadden die een heuse tram meegenomen op een dieplader. Het is ieder jaar weer een verrassing waar die jongens mee aankomen”, zegt Willem.

Daarnaast staan er talloze andere bedrijven met één of enkele auto’s en uiteraard de nodige klassieke trucks waaronder een heel regiment FTF’s.

Henk Wijngaard

Hou je van trucks, speciaal transport en kranen, dan valt er nogal wat te zien dus. Maar het is niet alles. Chauffeursheld Henk Wijngaard zal binnen in het overdekte gedeelte optreden samen met country-legende Dick van Altena.

Vrouwendag

Binnen vind je tevens een uitgebreide chauffeursmarkt, maar ook een groot springkussen voor de kinderen.

Borchland Amsterdam

De Mackdag wordt gehouden op het Borchland-terrein op de Borchlandweg 6-12, 1099 CT Amsterdam. (In navigatiesystemen Duivendrecht invoeren).

De openingstijden zijn van 10:00 tot 17:00 uur en de toegang is gratis.

Parkeren moet op parkeerterrein P2 van de gemeente Amsterdam. Hier is het parkeertarief voor de Mackdag gereduceerd naar 10 euro. (Normaal is dit 12 euro).

Lees hier meer over de Truckstar Mack en Speciaal Transport Dag.

 

De Truckstar Mack en Speciaal Transport Dag wordt gesponsord door: Truckstar, zwaartransport-specialist Mammoet en trailerbouwer Nooteboom.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie