Lambrecht bulktrailers bij Truckland
| 14:24 | Truckstar Redactie

Lambrecht bulktrailers bij Truckland

Truckland Tilburg gaat trailers verkopen en onderhouden van het Belgische merk Lambrecht

Dat meldt Lambrecht in een persbericht. Lambrecht bulktrailers is een belangrijke Belgische constructeur voor diervoerder- en bloembulk opleggers. Met deze samenwerking benadrukt Lambrecht de intentie om ook elders in Europa het marktaandeel te verstevigen.

Naast de PED blazende bulkoplegger construeert Lambrecht trailers nog tal van andere opleggers zoals combitrailers waarbij de bulkgoederen zowel geblazen, gestort of gevijzeld worden. De mogelijkheid bestaat bij een aantal trailers om dankzij een open laadruimte ook retourvrachten te laden. Verder levert Lambrecht bulkopbouwen voor opleggers of vrachtwagens, opleggers voor mest of vloeibare afvalstoffen, kippers voor voedertransport en opleggers of vrachtwagens voor het transport van zogenaamde woodpallets.

TTA Truckland kan voor deze samenwerking kunnen rekenen op hun uitgebreid DAF dealernetwerk met verschillende vestigingen in Nederland. De spreiding van de verschillende vestigingen zal het mogelijk maken om naast de verkoop ook in te staan voor de volledige service en onderhoud van de bulkopleggers. 

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie