Kipper met hoog laadvermogen en Euro 6
| 10:49 | Truckstar Redactie

Kipper met hoog laadvermogen en Euro 6

Eerste MAN 10×8 Euro 6 voor Den Breejen Infra

Grondverzetbedrijf Den Breejen Infra heeft sinds kort een bijzondere MAN kipper in haar wagenpark. Het in infrastructurele projecten gespecialiseerde bedrijf heeft de allereerste MAN TGS 49.440 10×8 Euro 6 van Nederland. “Wij hechten zeer veel waarde aan een lage emissie, maar willen ook het maximale laadvermogen. Deze MAN is daarom voor ons de juiste keuze”, zegt directeur Arjo den Breejen in een persbericht. 

Den Breejen Infra uit Cruquius is een grote speler als het gaat om het voorbereiden, begeleiden en uitvoeren van infrastructurele projecten. Het landelijk georiënteerde bedrijf heeft materieel voor de meest uiteenlopende werkzaamheden, waaronder een vloot MAN-kippers voor het transport van onder meer zand, grond en grind.

Het nieuwe voertuig is, net als alle andere MAN’s, geleverd door MAN-dealer Thieu van Dorst met vestigingen in Roosendaal, Breda en Goes. Den Breejen is nu de eigenaar van de allereerste MAN TGS 49.440 10×8 BB met Euro 6 motor. De truck werd origineel als 8×8 geleverd en is door Wierda Voertuig Techniek (WVT) in Joure omgebouwd naar een 10×8.

Kipper met hoog laadvermogen en Euro 6

De vijfde as werd door Wierda Voertuigtechniek uit Joure bijgeplaatst

Recycling Overslag Schiedam

De MAN TGS 49.440 wordt ingezet voor de werkzaamheden van Recycling Overslag Schiedam (ROS). “ROS is een belangrijke en zeer gewaardeerde opdrachtgever, die net als wij bijzonder actief is op het gebied van duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen”, benadrukt Den Breejen. “We hebben besloten om de truck dan ook in de kleuren van ROS uit te voeren. De TGS 49.440 10×8 Euro 6 past perfect in ons plaatje. Het is echt een fantastische auto. Hij is sterk, betrouwbaar en opvallend efficiënt. Dankzij de vijfde as biedt hij de best mogelijke combinatie van laadvermogen, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Bovendien heeft Thieu van Dorst het gehele traject van bestelling tot ombouw en levering perfect geregeld.” 

Klik hier voor het nieuwsoverzicht

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie