Mercedes-Benz op Transport Compleet Gorinchem
| 10:34 | Truckstar Redactie

Mercedes-Benz op Transport Compleet Gorinchem

Atego Compleet met laadbak af fabriek

De vakbeurs Transport Compleet in Hardenberg is net achter de rug. De volgende staat echter al weer voor de deur: van 2 tot en met 4 september vindt de editie voor West-Nederland in de Evenementenhal Gorinchem plaats. Mercedes-Benz meldt als eerste partij haar activiteiten op deze beurs.

Dealers Rüttchen en Hogenbirk ontvangen drie dagen lang bezoekers op stand 218 om hen te informeren over de totaaloplossingen van het merk. Zo toont het merk een Actros Fuel Duel trekker, het Fleatboard telematica-systeem en een Atego Compleet (met Carbouw laadbak).

Op de stand worden klanten verder geïnformeerd over de nieuwste ontwikkelingen zoals de anticiperende cruise control PPC (Predictive Powertrain Control) en aanvullende dienstverlening van bijvoorbeeld Mercedes-Benz CharterWay.

Atego Compleet 

Voor het lichte distributiesegment van 6,5 – 16 ton toont Mercedes-Benz de Atego, waarvan de laatste generatie vorig jaar werd geïntroduceerd. Met de Atego Compleet komt een extra leveringsvariant beschikbaar waarmee een totaaloplossing wordt geboden voor het distributietransport. Dat wil zeggen dat deze truck af fabriek geleverd wordt met opbouw. Deze distributietruck is opgebouwd conform de Mercedes-Benz richtlijnen en kwaliteit en wordt volgens Mercedes-Benz aangeboden tegen een scherpe aanschaf- en leaseprijs. De Atego Compleet kent korte levertijden en een maximale flexibiliteit tussen wielbasis, cabine, opbouwlengte, laadklepuitvoering waardoor dezelfde flexibiliteit mogelijk is als bij een lokale opbouwpartner.

Klik hier voor het nieuwsoverzicht

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie