Jong-gebruikte XF105's voor Verolme
| 17:00 | Korneel Luth

Jong-gebruikte XF105’s voor Verolme

Zo kan het ook: met drie jong-gebruikte DAF-trekkers kan Verolme Transport uit Middelharnis er weer tegen.

Meestal publiceren we nieuwtjes over nieuw afgeleverde trucks, maar niet ieder bedrijf investeert elke keer in splinternieuwe trucks. Bij Transportbedrijf Verolme in Middelharnis besloot men onlangs om drie jonge DAF XF105 460-trekkers aan te schaffen, geen gekke keuze.

Gespoten in Verolme huisstijl

De DAF’s zijn overgespoten in de nette huisstijl van Verolme, hebben extra verstralers, toplampjes, zwaailichten en ieder een 500 liter-RVS-kist aan het chassis gekregen, zoals te zien op de foto (waarop twee van de drie trucks zijn te zien).

Peter Verolme: “De aankoop van deze drie DAF XF105 Euro-5 trucks met het First Choice-label is een groot succes. De trekkers zijn als nieuw, motorisch en qua uiterlijk, en voldoen perfect aan de door ons gestelde eisen. Wij zijn dan ook zeer tevreden met de samenwerking. Het onderhoud aan de trekkers en trailers wordt door onze dealer verzorgd.”

‘First Choice’

Best Trucks leverde de DAF’s af, na ze onderworpen aan een zorgvuldige inspectie. Tevens krijgt Verolme bij de trucks een zes maanden aanvullende aandrijflijngaratie (First Choice Care).

De DAF’s komen uit het ‘First Choice Trucks’- programma van de gezamenlijke DAF-dealers in Nederland. Trucks in dit programma zijn jonger dan vijf jaar en hebben minder dan 500.000 kilometer op de teller.

De XF105 is een geliefde truck gebleken bij veel chauffeurs en is ook in het Euro 6-tijdperk zeker geen straf om mee op pad te zijn.

Familiebedrijf sinds 1910

Bovendien zijn het prima rijdende visitekaartjes voor Verolme Transport. Dit familiebedrijf bestaat al sinds 1910 en heeft momenteel twintig trekkende eenheden op de weg. De trucks rijden vooral met staalconstructies, buizen en gerelateerde producten, machines, stukgoederen en kraandelen door de Benelux en Duitsland. Daarnaast rijdt men met stukgoed op vooral Frankrijk.   

Klik hier voor alle DAF-nieuws

Klik hier voor het nieuwsoverzicht

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie