meiden die rijden
| 12:45 | Arjan Olsthoorn

Help ‘Meiden Die Rijden’ aan Gouden Televizier-Ring nominatie

De afgelopen weken hebben veel van jullie gekeken naar het televisieprogramma ‘Meiden Die Rijden’ op NPO 3. Dat bleek wel uit de vele reacties die wij van jullie ontvingen. In televisieland is de strijd om de Gouden Televizier-Ring losgebarsten. Zet deze stoere truckervrouwen op de nominatielijst en breng nu je stem uit op ‘Meiden Die Rijden’!

Stemmen doe je via www.televisier.nl/ring, zoek dan naar het programma ‘Meiden Die Rijden’ en stem! Hoe mooi zou het zijn als dat 18-karaats ding eens niet bij een BN’er in de prijzenkast belandt. Maar in de truck, op het dashboard, van deze stoere vrouwen!

Stemmen doe je via www.televisier.nl/ring. Zoek dan naar het programma ‘Meiden Die Rijden’ en stem!

Bij vrachtwagenchauffeurs denken we al snel aan stoere brede kerels achter het stuur van enorme trucks. Maar er zijn ook meiden die dit zware vak uitoefenen. Meiden die hun grootrijbewijs hebben gehaald en de nationale en internationale wegen bemannen. In de 8-delige serie ‘Meiden Die Rijden’ werden door omroep Powned 14 vrouwen gevolgd die hun meisjesdroom hebben waargemaakt en vrachtwagenchauffeur zijn geworden.

 

Dit is de top 10 tot nu toe: (op alfabetische volgorde)

 1. Big brother (RTL 5)
 2. Bureau 040 (RTL 4)
 3. De slimste mens (KRO-NCRV)
 4. Een huis vol (KRO-NCRV)
 5. Familie Gillis: massa is kassa (SBS 6)
 6. Heel Holland bakt (Omroep MAX)
 7. Kamp van Koningsbrugge (AVROTROS)
 8. Klassen (HUMAN)
 9. Meiden die rijden (POWNED)
 10. Prince Charming (Videoland)

Alleen de vijf programma’s die de meeste stemmen krijgen, dingen straks mee naar de Gouden Televizier-Ring. Stemmen kan nog tot 10 maart.

 

8 Reacties
 1. Heel mooi programma, zouden ze meer moeten van opnemen zoals in België hebben ze dat ook zo’n programma die Lady truckers, graag hier meer van op tv, 👍👍👍

 2. Ik stem ook op die meiden, maar die reporter zou ook een vrouw moeten zijn. Die knaap kan het kwebbelen maar beter aan de dames overlaten.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie