| 08:25 | Arjan Olsthoorn

Gomes levert vijftien Actros-trucks aan NedLine Logistics

In optocht vertrekken 15 nagelnieuwe en hagelwitte Actros-trucks vanuit Gomes Aalsmeer naar NedLine Logistics in Nieuw-Vennep. Tien Actros L trekkers en vijf Actros F uitvoeringen met BDF-systeem.

De Actros F is gekozen vanwege de lage instap 3 treden in combinatie met de brede cabine waardoor er de juiste werkruimte voor de chauffeur wordt gecreëerd. Voor Ali Turk, directeur en eigenaar van NedLine Logistics, is het niet de eerste en zeker ook niet de laatste Mercedes-aankoop: “Negentig procent van ons wagenpark is Mercedes-Benz. Van Citan en Sprinter tot Atego en Actros LZV, er rijden bij ons zo’n honderd bedrijfswagens en trucks. Ons klantenbestand bestaat onder meer uit grote Chinese e-commercebedrijven, maar ook UPS en Turkish Airlines maken gebruik van onze diensten. Vanuit onze vestigingen in Nieuw-Vennep, Eindhoven, Heerhugowaard, Venlo, Lummen (België) en Istanbul (Turkije) regelen wij alles, van postpakket tot containertransport.”

Mooie order

Stefan Hartkamp, Accountmanager GomesTrucks, spreekt van een hele mooie order: “Gomes levert al langer trucks aan NedLine. Een groot deel daarvan is uitgevoerd als Lowliner trekker die voorzien zijn van een pneumatische hefschotel. Dit geeft de planning van NedLine veel flexibiliteit om zowel de mega opleggers (Air Cargo) als de standaard opleggers te vervoeren.”

Lees ook: Mercedes-Benz 10×4 Quadro voor Remmits

In overleg met de klant hebben we ook dit keer veel energie gestoken in het bepalen van de uitvoering van de trucks. Zo hebben wij goed gekeken naar de veiligheid en het comfort van de chauffeur. Zo zijn de chauffeurs veilig en comfortabel onderweg met hun Actros. Verder zijn alle geleverde trucks voorzien van Stand airco – Trendline pakket -Sight Package – PPC + de standaard veiligheidsopties.”

‘Kwaliteit is top’

Over zijn keuze voor het merk Mercedes is Ali Turk helder: “De kwaliteit is top en de onderdelen zijn betaalbaar. Het brandstofverbruik is laag, maar het allerbelangrijkste vinden wij het contact met GomesTrucks. De organisatie blinkt uit in flexibiliteit, een afspraak is zo gemaakt en ook de aftersales is uitstekend. Instructie voor onze chauffeurs hoort bij het afleverpakket zoals ook de haal- en brengservice in het service- en onderhoudscontract. Stefan Hartkamp ervaren wij als een deskundig adviseur, wat onze keuze voor de juiste Mercedes-Benz Truck gemakkelijk maakt.”

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie