Euro 6 voor Evers & Posthouwer
| 19:05 | Truckstar Redactie

Euro 6 voor Evers & Posthouwer

Twee keer V8 Euro 6 voor transport van levende have

Veevervoerder Evers en Posthouwer voegde onlangs twee nieuwe Scania 520 pk Euro 6 bakwagens aan het wagenpark toe. Evers & Posthouwer is gespecialiseerd in het nationaal en internationaal vervoer van biggen en varkens. Evers & Posthouwer vervoert levende dieren en hecht daarom grote waarde aan de betrouwbaarheid van voertuigen. Mede om die reden werd gekozen voor de V8-motor van Scania. De 520 pk motor levert een hoog koppel over een breed toerenbereik en noteert een gunstig brandstofverbruik. 

Strak uitgevoerd

De Scania Topline cabines zijn gespoten in de kenmerkende strakke kleurstelling van het bedrijf. Lampenbeugels, verstralers en chromen details maken de voertuigen af. Evers & Posthouwer BV is een bedrijf dat zich bezig houdt met de export van vee. Het doel is om het vee naar de juiste plaats te brengen en het welzijn van het vee staat daarbij voorop. Het materiaal is volgens de laatste eisen gekeurd, voldoet aan de strengste milieu-eisen en is van alle gemakken voorzien. Zo beschikken de laadbakken over verwarming en is de drinkinstallatie tegen alle temperaturen bestand.

Dus ook met -20 graden kan het vee nog steeds drinken tijdens de reis. Ook zijn er ventilatoren aanwezig om het comfort te verhogen. Evers & Posthouwer is gespecialiseerd in het vervoer van biggen en varkens en voor retourvrachten zijn de vrachtauto’s ook uitgevoerd om koeien en kalveren te vervoeren.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie