| 08:04 | Arjan Olsthoorn

Eerste van tien DAF’s XG geleverd aan Wigchers Transport

Onlangs is de eerste DAF XG 530 FTG (6X2) geleverd aan Wigchers Transport op de vestiging in Schoonoord. De XG staat bekend om zijn riante cabine én goede rijcomfort.

“De XG is in huisstijl gespoten, bied optimaal luxe en comfort voor de chauffeur zoals een standairco en een 80 cm breed bed met een lengte over de gehele cabine. Aan veiligheid is ook gedacht, de DAF is voorzien van City Turn Assist, Adaptive Cruise Control en Predictive Cruise Control. Verder is de truck uitgerust met een hoekzichtcamera, voor optimale veiligheid. Daarnaast is de truck ook een plaatje om te zien,” aldus Jaap Wigchers. De truck is geleverd door Bakker Bedrijfswagens vestiging Hoogeveen.

Lees ook: Transportbedrijf G. de Kruijf prijst DAF XG

Familiebedrijf

Wigchers Transport is een echt familiebedrijf met een hart voor de transportwereld. “Ons wagenpark bestaat uit 85 trucks en zo’n 250 opleggers, en met deze nieuwe DAF’s wordt het aanzienlijk uitgebreid. We zijn een veelzijdig en flexibel transportbedrijf en beheersen meerdere disciplines. Denk aan het transport van tuinhout, betonelementen, wapeningsstaal, machines, asfalt, vulzand, graan, suikerbieten en equipment voor de energie-industrie.”

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie