Een gelukkig 2013!
| 13:04 | Truckstar Redactie

Een gelukkig 2013!

Het is geen witte kerst geworden in ons land, maar we hopen dat iedereen een heerlijke tijd heeft gehad, en we wensen jullie een gelukkig en gezond 2013 toe!

Terugblikkend op 2012 kunnen we zeggen dat het een heftig jaar is geweest, en ook zeker niet voor iedereen een positief jaar. Meer bedrijven gingen failliet, de dieselprijs bereikte nieuwe records en dankzij oneerlijke concurrentie, oneigenlijke postbusconstructies en illegale cabotage is ook afgelopen jaar een deel van onze transportmarkt verloren gegaan. Steeds meer goedkope lonenchauffeurs doen nu werk wat eerst door Nederlandse chauffeurs werd gedaan. Daarmee is tevens een nieuwe hap uit onze economie gehaald.

2013
In 2013 zullen deze ontwikkelingen doorzetten. Hopelijk trekt de economie echter ook weer iets aan. Bovendien moeten we niet vergeten dat er diverse transportbedrijven en eigenrijders in Nederland zijn die in 2012 met hard werken, goede service, goed en strak management, goede kwaliteit konden leveren aan hun opdrachtgevers en tegen een relatief goede prijs hebben gewerkt.

De uitdaging
Precies daar zal in 2013 de uitdaging liggen. Nederlandse transporteurs moeten verladers en potentiële opdrachtgevers overtuigen van het belang van een goede prijs. Want daar tegenover staan service, kwaliteit, net materieel, een snelle afhandeling, nette, goed opgeleide, veiligheidsbewuste chauffeurs die hun talen spreken, weinig vertraging en weinig schade aan lading veroorzaken en garant staan voor een prettige samenwerking.  

Het team van Truckstar (en Truckstar.nl) zal de ontwikkelingen komend jaar strak blijven volgen. Ook zullen we met jullie in gesprek blijven via bijvoorbeeld onze Facebook-pagina. Jullie reacties daar worden zeer gewaardeerd en zijn zeer waardevol. Daarnaast zullen we verschillende stamtafelgesprekken doen, organiseren we een nieuwe Truck van het Jaar-verkiezing, en uiteraard een spetterend Truckstar Festival. Tot 2013!

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie