De Winter Logistics opent Toptruck vestiging
| 16:07 | Truckstar Redactie

De Winter Logistics opent Toptruck vestiging

Nieuwe truckgarage in Honselersdijk

TopTruck Westland, onderdeel van De Winter Logistics, opent in december een nieuwe truckgarage in Honselersdijk. 

De nieuwe werklplaats zal voorzien zijn van moderne apparatuur. De nieuwe truckgarage bevindt zich in het centrum van het Westland, dichtbij veiling Flora Holland en het ABC groothandelscentrum.

Ton de Winter: “Als TopTruck Westland bieden wij straks een totaaloplossing (one stop shopping) voor het wagenpark van transportbedrijven tegen betaalbare tarieven. Als transportondernemers weten we dat; zeker in de huidige economische situatie, hier een grote behoefte aan is.” 

De Winter benadrukt dat zijn bedrijf in de vorm van Carrosserie Centrum Westland al 10 jaar in die behoefte voorziet op het gebied van carrosseriebouw. Aansluiting bij TopTruck levert volgens hem voordelen op het gebied van bedrijfskundige ondersteuning, marketing, opleidingen, pechservice en inkoop van van materialen. “Door de ondersteuning van TopTruck kunnen wij gelijk professioneel van start gaan. Het is duidelijk dat je dat in je eentje niet kan organiseren. Daarnaast haken wij aan bij een heleboel TopTruck collega’s, met wie wij nu samen de kansen pakken die er in de markt ontstaan.”

Henri Sprenkels van TopTruck: “Wij waren al langere tijd op zoek naar een potentiële TopTruck deelnemer in het Westland en zijn via Wijlhuizen truck en traileronderdelen in contact gebracht met Ton de Winter. Vanaf het begin af aan hadden we een klik met deze ervaren en enthousiaste ondernemer. Ton de Winter pakt nu zijn kans in het Westland en ziet in dat het effect van samenwerken groter is dan wat de afzonderlijke partijen in totaal kunnen bereiken!”

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie