| 13:17 | Truckstar Redactie

De nieuwe Actros in het echt!

Niemand had hem nog gezien: de nieuwe Mercedes-Benz Actros. Op zondagmiddag werd ie op het Truckstar Festival onthuld voor het Nederlandse publiek.

Uiteraard besteedden we al ruim aandacht aan de nieuwe Actros in Truckstar nummer 8. Nu stond deze zeer geavanceerde truck op het rechte stuk voor de tribune, waar een viertal mooie dames de auto letterlijk onthulden.

Mercedes-Benz had de truck namelijk ingepakt op de stand staan, en met verpakking en al de baan opgereden.

Applaus
Toen de laatste slierten stof van de wagen getrokken waren, kwam er een groot applaus. En dat was volledig terecht, want de wagen is zijn tijd ver vooruit. Niet alleen is de Actros een mooie en bijzondere auto om te zien, de geheel nieuwe truck is in Euro 6-uitvoering verkrijgbaar, heeft een volledig nieuwe dertien liter-lijnmotor, nieuwe assen e.d, én uiteraard de volledig nieuwe cabine met spannende lijnen en een prachtig interieur.

Vierde plaats
Mercedes-Benz staat momenteel op een gedeelde vierde plaats in Nederland qua truckverkopen. Jan van Gelderen, PR-Manager Mercedes-Benz Nederland, was bij de onthulling aanwezig: “Met de nieuwe Actros gaan we stijgen.”

Uiteraard gaan wij de Actros in de nabije toekomst testen, en zul je nog veel meer over dit technologische wonder kunnen lezen in Truckstar Magazine.   

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie